Povezane novice

Mladi slovenski skakalci svetovni prvaki na mešani ekipni tekmi

RTV Slovenija 05.02.2023
Slovenski skakalci Ajda Košnjek, Nika Prevc, Rok Masle in Maksim Bartolj so na mladinskem svetovnem prvenstvu v Whistlerju (Kanada) osvojili zlato medaljo na mešani ekipni tekmi. Slovenci so premagali Japonce in Nemce. Slovenska četverica je nalogo… »

Nov izjemen dan za slovenske skoke

Zurnal24 05.02.2023
Slovenska skakalna odprava na mladinskem SP v Kanadi je osvojila še dve ekipni medalji. Slovenski skakalci so bili bronasti na ekipni tekmi na mladinskem svetovnem prvenstvu v Kanadi. Na tekmi v Whistlerju so Taj Ekart, Rok Masle, Gorazd Završnik in… »

Še ena medalja, pred slovenskimi skakalkami le Japonke

Slovenske novice 05.02.2023
Ajda Košnjek, Nika Vetrih, Taja Bodlaj in Nika Prevc osvojile medaljo. Ajda Košnjek, Nika Vetrih, Taja Bodlaj in Nika Prevc so na ekipni tekmi smučark skakalk na mladinskem svetovnem prvenstvu v Kanadi osvojile srebrno medaljo (785,5 točke). V… »

Izjemne Slovenke do novega odličja, boljše samo Japonke

SiolNET 05.02.2023
Ajda Košnjek, Nika Vetrih, Taja Bodlaj in Nika Prevc so na ekipni tekmi smučark skakalk na mladinskem svetovnem prvenstvu v Kanadi osvojile srebrno medaljo (785,5 točke). V Whistlerju je bila boljša s slabimi 20 točkami prednosti le Japonska (805,3)… »

Nov uspeh mladega rodu slovenskih skakalcev: na ekipni tekmi do brona

SiolNET 05.02.2023
Z mladinskega svetovnega prvenstva v nordijskih športih v Whistlerju v Kanadi spet prihajajo lepe novice. Slovenski skakalci so na ekipni tekmi osvojili bron. Taj Ekart, Rok Masle, Gorazd Završnik in Maksim Bartolj so zbrali 925,8 točke in zaostali le… »

Slovenski upi skočili do medalje na SP

Slovenske novice 05.02.2023
Na mladinskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Whistlerju so se naši mladi skakalci na moštveni tekmi izkazali s tretjim mestom. Slovenski skakalci so bili bronasti na ekipni tekmi na mladinskem svetovnem prvenstvu v Kanadi. Na tekmi v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem