Povezane novice

Maribor po veliki zmagi nad Olimpijo zmanjšal zaostanek

SiolNET 18.02.2023
V 22. krogu prve lige se je v Mariboru odvil največji spektakel, kar ga premore slovenski nogomet. Nogometaši Maribora so namreč na večnem derbiju povsem nadigrali vodilno Olimpijo in slavili z 2:0 (2:0), s tem pa so zabeležili še sedmo zaporedno… »

Rdeči vragi po gladki zmagi znova blizu vrha, uspešen tudi Tottenham

SiolNET 18.02.2023
Na prvi nedeljski tekmi 24. kroga angleškega prvenstva je Manchester United s 3:0 odpihnil Leicester in se z odigrano tekmo več vodilnemu Arsenalu približal na pet točk zaostanka, za drugim mestnim tekmecem Manchester Cityjem zaostaja zgolj tri… »

Po spodrsljaju Bayerna na vrhu vse bolj vroče

SiolNET 18.02.2023
Vrh prve nemške bundeslige je vse bolj izenačen. Vodilni Bayern München je na tekmi 21. kroga z 2:3 klonil proti Borussii Mönchengladbach in zabeležil drugi poraz v sezoni. To so izkoristili nogometaši Borussie Dortmund, ki so po zmagi nad berlinsko… »

Celjani zapravili prednost, brez zmagovalca tudi v Domžalah in Novi Gorici

Delo 18.02.2023
Uvodne tekme 22. kola 1. SNL so se razpletle z neodločenimi izidi. V nedeljo bo v Mariboru na sporedu veliki slovenski derbi. Uvodne tekme 22. kola 1. SNL so se razpletle brez zmagovalca. V nedeljo pa bo v Mariboru veliki derbi, ki je že razprodan… »

Bayern z deseterico znova poražen zapušča Borussia Park

RTV Slovenija 18.02.2023
Borussia iz Mönchengladbacha je znova dokazala, da je najbolj neugoden tekmec za Bayern v Bundesligi. V 21. krogu je premagala Bavarce s 3:2 in napovedala izjemno napet finiš prvenstva. Serijski nemški prvaki so več kot 80 minut igrali le z… »

Arsenal do zmage v sodnikovem dodatku, City brez zmage ostal v 84. minuti

RTV Slovenija 18.02.2023
Nogometaši Arsenala so v Premier ligi prekinili niz treh tekem brez zmage. Z dvema zadetkoma v sodnikovem dodatku so v Birminghamu premagali Aston Villo z 2:4. Manchester City je v gosteh le remiziral z Nottingham Forestom (1:1). Vodilna kluba sta se v… »

Argentinski vratar Emiliano Martinez z avtogolom pomagal Arsenalu

Delo 18.02.2023
Zvezdniki Manchester Cityja so v Nottinghamu iztržili zgolj točko, kar so »topničarji« izkoristili in se spet zavihteli na vrh angleške lige. Nogometaši Arsenala so po treh tekmah brez zmage vendarle prekinili neuspešen niz. V 24. kolu elitne… »

Bayern doživel drugi prvenstveni poraz, prepričljiva zmaga Leipziga

24ur 18.02.2023
Nogometaši münchenskega Bayerna so v 21. krogu nemške lige doživeli drugi poraz v sezoni. V gosteh so izgubili proti Borussii Mönchengladbach z 2:3, tako da jih lahko v nedeljo ob zmagi proti Schalkeju prehiti Union Berlin. Uspešen je bil Kevin… »

Remi Gorice in Kopra

Primorske 18.02.2023
Nogometaši Gorice in Kopra so se v 22. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 2:2 (1:2). NOVA GORICA > Potem ko sta danes pred tem Tabor in Radomlje favoriziranima Celju in Muri odščipnila točko, je bil scenarij med še eno ekipo z… »

Gorica z igralcem več le izsilila točko na primorskem derbiju

RTV Slovenija 18.02.2023
Sobotni del 22. kroga je zaznamoval odločen boj za obstanek. Tabor, Radomlje in Gorica so doma proti klubom iz zgornjega doma osvojili po točko. Remiji Celja, Mure in Kopra so voda na mlin Maribora, ki bo v nedeljo na večnem derbiju izzval prvo… »

Arsenal po trilerju proti Aston Villi zopet na vrhu premier lige

Dnevnik 18.02.2023
Nogometaši Arsenala so po treh tekmah brez zmage vendarle prekinili neuspešen niz. V 24. krogu so v Birminghamu domačo Aston Villo premagali s 4:2, pri tem pa so imeli veliko težav. Dvakrat so zaostajali, do prvega vodstva pa prišli v tretji minuti… »

Tabor odščipnil točko Celju

Primorske 18.02.2023
Nogometaši CB24 Tabora Sežane in Celja so se v 22. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 2:2 (1:1). SEŽANA > Kraška zasedba je po tem, ko je večino jeseni preždela na zadnjem mestu lestvice, še na drugi tekmi spomladanskega dela… »

Arsenal v velikih težavah, nato tudi srečno končal na vrhu lestvice

Zurnal24 18.02.2023
Topničarji so po preobratu prišli do zmage v Birminghamu, Manchester Cityju je spodrsnilo v Nottinghamu. Arsenal, ki je med tednom po porazu proti Cityju (1:3) zaradi slabše gol razlike na lestvici po dolgem času padel na drugo mesto, prehitel ga je… »

"Če Slovenci ne bomo cenili sami sebe, nas ne bo noben."

SiolNET 18.02.2023
Nekdanji slovenski reprezentant Miran Pavlin je bil v preteklosti tesno povezan z uspehi Olimpije in Maribora, večnih tekmecev, ki bosta v nedeljo v razprodanem Ljudskem vrtu poskrbela za prvovrstni spektakel. V zadnjih letih se bori za boljši jutri… »

Nad Iličića kot nad Messija

Slovenske novice 18.02.2023
Veliki derbi 22. kroga 1. SNL bo napolnil Ljudski vrt. Albert Riera za praktično igro in dolge podaje. Maribor je svoje tekmovalne načrte za tretji veliki derbi sezone in 22. kroga 1. SNL že razkril v četrtek, včeraj sta pričakovanja iz tabora… »

Brez “policaja” na Iličiću

Dnevnik 18.02.2023
Osrednji dogodek 22. kroga v prvi slovenski nogometni ligi bo jutrišnji veliki derbi med Mariborom in Olimpijo ob 15. uri v razprodanem Ljudskem vrtu. Potem ko je na obeh letošnjih derbijih zmagala Olimpija z 2:0 v Ljudskem vrtu in 1:0 v Stožicah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem