Povezane novice

Direktor Olimpije opozoril na nepravilnosti in naslovil prošnjo na NZS

SiolNET 21.02.2023
Po burnem nedeljskem derbiju v Ljudskem vrtu, na katerem je Olimpija ostala praznih rok (0:2) proti Mariboru, je bilo veliko govora o sojenju in napakah tehnologije. Pripombe, ki jih je na račun sodnikov izrekel trener Albert Riera, so se izkazale za… »

Maribor tudi v tretje ni premagal Domžal, sedem golov v Stožicah

SiolNET 21.02.2023
V derbiju 23. kroga prve lige Maribor tudi v tretje to sezono ni premagal Domžal, bilo je 1:1. V prvem polčasu so bili dvakrat v ospredju sodniki, v drugem pa Žan Vipotnik, ki je zadel še na šesti tekmi zapored. Mariborčani so točko za Celjani, ki… »

Olimpija po porazu na derbiju prejela tri gole, a vseeno slavila

Delo 21.02.2023
Nogometaši Celja so na uvodni tekmi sredinega sporeda v Prvi ligi Telemach po preobratu ugnali Bravo (2:1). Po preobratu Gorico premagala tudi Olimpija (4:3). Olimpija je po porazu v Ljudskem vrtu na večnem derbiju strnila vrste in se vrnila na… »

Presenečenje v Kopru

Zurnal24 21.02.2023
Nogometaši Kopra so v 23. krogu Prve lige Telemach izgubili proti zasedbi Kalcer Radomlje z 1:2 (0:1). Radomljani so tudi po tretji tekmi spomladanskega dela neporaženi. Še več, v Kopru so dosegli prvo zmago po koncu julija. Na roko jim je šlo… »

Radomljani z zmago v Kopru pobegnili z zadnjega mesta, Mura proti Taboru po 0:2 do točke

RTV Slovenija 21.02.2023
Nogometaši Radomelj so na uvodni tekmi 23. kroga Prve lige na Bonifiki z 2:1 presenetili Koper. Oba zadetka za prvo zmago po koncu julija je dosegel Ester Sokler. Mura in Tabor Sežana sta se na Fazaneriji razšla z 2:2, potem ko so gostje že vodili z… »

"Po dogodkih v Mariboru lahko marsikdo dvomi o regularnosti sezone"

Zurnal24 21.02.2023
Pri Olimpiji izrazili nezadovoljstvo nad delom sodnikov in Nogometne zveze Slovenije. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je zapisala, da je v 22. krogu Prve lige Telemach na derbiju med Mariborom in Olimpije prišlo do napake sistema za določanje… »

RADOMLJANI Z 2:1 NADIGRALI KOPRČANE: Mož odločitve na Bonifiki Ester Sokler, zadetek za domače prispeval Andrej Kotnik

Regional 21.02.2023
Nogometaši Kopra so v 23. krogu Prve lige Telemach izgubili proti Kalcerju Radomljam z 1:2 (0:1). Radomljani so tudi po tretji tekmi spomladanskega dela neporaženi. Še več, v Kopru so dosegli prvo zmago po koncu julija. Na roko jim je šlo dejstvo, da… »

Riera imel prav, sokolje oko pa ne; ogorčen tudi direktor Barišić

RTV Slovenija 21.02.2023
VAR-tehnologija je zatajila in trener Olimpije Albert Riera je imel v svoji jezi po izgubljenem večnem derbiju v Mariboru prav! Aldair ni bil v prepovedanem položaju v akciji, v kateri je nato Milec igral z roko, priznava podjetje, ki skrbi za kamero… »

Olimpiji se uradno opravičili, na derbiju z Mariborom je bila oškodovana

Zurnal24 21.02.2023
Podjetje, ki skrbi za sistem prepovedanega položaja, je priznalo napako na derbiju. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je v ponedeljek zvečer na spletni strani zapisala, da je v 22. krogu Prve lige Telemach na derbiju med Mariborom in Olimpije prišlo do… »

Domžale do novih treh točk

Gorenjski glas 21.02.2023
Kranj – Nogometaši so nadaljevali tekmovanje v Prvi ligi Telemach. V 22. krogu so Domžale gostovale v Spodnji Šiški pri Bravu. Varovanci trenerja Simona Rožmana so zmagali z 0 : 2 (0 : 1). Z novimi tremi točkami so na lestvici napredovali na peto… »

Novice dneva »

Izrael napadel Iran, v Isfahanu odjeknile eksplozije

Necenzurirano pred 38 minutamiše 4 povezane

Ameriški veto na polnopravno članstvo Palestincev v OZN

Delo pred 38 minutamiše 2 povezani

Kako so zminirali reševanje krize z embalažo in odpadki

Finance.si pred tremi uramiše 2 povezani

(Revija Prevozi) Slovenska bitka s kitajskimi zmaji

Finance.si pred 49 minutamiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem