Povezane novice

Veličasten preobrat Uniteda za slovo Barcelone od Lige Europa

24ur 23.02.2023
Nogometaši Manchester Uniteda so za napredovanje v osmino finala Lige Europa s skupnim izidom 4:3 izločili Barcelono. Prva tekma se je na Camp Nouu končala z 2:2. Na drugi so Katalonci povedli, a sta Fred in Antony v drugem delu zrežirala preobrat za… »

United kot na prvi tekmi zaostajal, a Barcelono poslal domov

SiolNET 23.02.2023
Na najbolj zanimivi tekmi play-offa za osmino finala evropske lige je Manchester United z 2:1 premagal Barcelono in napredoval s skupnim izidom 4:3. Ob Barceloni z evropskimi nastopi v ligi Europa končuje tudi Salzburg. Roma je bila na povratni tekmi… »

Rdeči vragi z golom rezervista Antonyja izločili Barcelono

RTV Slovenija 23.02.2023
Na povratni tekmi šestnajstine finala Evropske lige je Manchester United premagal Barcelono z 2:1. Prva tekma se je končala brez zmagovalca (2:2) in Katalonci so tako izpadli iz evropskih tekmovanj. Rdeči vragi so ujeli zmagoviti ritem. V Premier ligi… »

Tri zgrešene 11-metrovke, konec Evrope za Šimundžo

SiolNET 23.02.2023
Ante Šimundža in njegov Ludogorec je na povratni tekmi play-offa za preboj v osmino finala konferenčne lige proti Anderlechtu branil prednost enega gola s prve tekme. Na gostovanju v Belgiji so se po avtogolu hitro znašli v težkem položaju, v drugem… »

Guardiola okrcal igralce, a ne zaradi igre

Dnevnik 23.02.2023
Na zadnjih tekmah prvega dela osmine finala lige prvakov je Inter pred domačimi navijači z 1:0 ugnal Porto, Leipzig in Manchester City pa sta se razšla z remijem 1:1. Prvi krog osmine finala lige prvakov je poskrbel za zanimive tekme in izide ter… »

Ante Šimundža je lahko upravičeno jezen na izvajalce enajstmetrovk

Delo 23.02.2023
Eno najbolj dramatičnih tekem v 1/16 finala konferenčne lige so igrali v Bruslju, kjer sta se merila Anderlecht in Ludogorec. Eno najbolj dramatičnih tekem v 1/16 finala konferenčne lige so igrali v Bruslju, kjer sta se merila Anderlecht in Ludogorec… »

Kolaps Partizana v drugem polčasu, Lazio izločil Cluj

24ur 23.02.2023
Nogometaši Partizana so končali svojo pot v Konferenčni ligi. Potem ko so prvo tekmo proti Šerifu v gosteh dobili z 1:0, so doma klonili z 1:3, pa čeprav so v 13. minuti celo povedli. Napredoval je tudi Lazio, ki je na gostovanju pri Cluju zadržal… »

Krznarjev biser pokazal, zakaj bo novi rekorder

Delo 23.02.2023
Joško Gvardiol je z nebeškim skokom preprečil zmago Manchester Cityja in Leipzig ohranil v igri za četrtfinale. Mika ga v Anglijo, zanima se tudi Real Madrid. V nadaljevanju preberite: Joško Gvardiol je bil ob Romeluju Lukakuju, strelcu Interja za… »

Rdeči na belem vrtiljaku

Slovenske novice 23.02.2023
Zgodovinski poraz Liverpoola (2:5) na prvi tekmi osmine finala lige prvakov. Po zelo izenačenem uvodnem tednu izločilnih bojev v nogometni ligi prvakov sta torkova obračuna postregla s precej bolj enosmernim prometom. V Liverpoolu so bili angleški… »

Vrhunci sredinih tekem na enem mestu: Inter z minimalno prednostjo, Leipzig in City remizirala

24ur 23.02.2023
Z dvobojema med Leipzigom in Manchester Cityjem ter milanskim Interjem in Portom so se v sredo zvečer zaključile prve tekme osmine finala v elitni Ligi prvakov. V neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO ste lahko v naši družbi spremljali zanimiv… »

Rezervist je zato, ker tehta 103 kilograme

Delo 23.02.2023
Pred prvo tekmo osmine finala lige prvakov med Interjem in Portom direktor domačih Beppe Marotta pojasnil, zakaj Romelu Lukaku ne začenja v prvi enajsterici. Inter bo v Portu branil prednost gola. Italijanski podprvak je z nekaj sreče premagal (1:0)… »

Pep Guardiola pravi, da je dober trener in se zna odločiti

Delo 23.02.2023
Trener Manchester Cityja v Leipzigu v prvi tekmi osmine finala lige prvakov ni zamenjal niti enega igralca in sprožil polemiko. Nemci so hitrejši. Pep Guardiola je bil v prvi tekmi osmine finala lige prvakov proti Leipzigu znova v svojem filmu in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem