Povezane novice

Istran je umazan denar pral z nakupom bitcoinov

Necenzurirano 15.03.2023
Koprski kriminalisti so zaključili preiskavo pranja denarja. Glavno vlogo igra slovenski državljan z območja slovenske Istre. Ključna ugotovitev preiskave, ki je pripeljala do kazenske ovadbe na Specializirano državno tožilstvo: osumljeni je prek… »

Zaradi suma pranja denarja ovadili podjetnika iz slovenske Istre

SiolNET 15.03.2023
Koprski kriminalisti so na specializirano državno tožilstvo vložili kazensko ovadbo zoper slovenskega državljana in njegovo družbo s sedežem na območju slovenske Istre. Osumljeni je prek svoje družbe poskušal prikriti izvor za okoli pol milijona… »

SLOVENEC GOLJUFAL PREKO PODJETJA NA OBALI: Da bi zakril izvor denarja, je kupoval bitcoine

Regional 15.03.2023
Koprski kriminalisti so na specializirano državno tožilstvo podali kazensko ovadbo zoper slovenskega državljana in njegovo družbo s sedežem na območju slovenske Istre. Osumljeni je prek svoje družbe poskušal prikriti izvor za okoli pol milijona… »

Slovenski državljan v Istri pral denar, pridobljen prek goljufij BEC

Delo 15.03.2023
Za kaznivo dejanje pranja denarja je predvidena kazen zapora od dve do osem let. Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Koper so v tem mesecu zaključili preiskavo kaznivega dejanja pranja denarja in na specializirano državno… »

Pranje denarja v slovenski Istri: poskušal prikriti izvor več kot pol milijona dolarjev

Primorske 15.03.2023
Koprski kriminalisti so zaradi pranja denarja kazensko ovadili podjetnika in njegovo družbo s sedežem v slovenski Istri. KOPER > Preiskava, ki so jo zaključili v marcu, je namreč pokazala, da je prek svoje družbe poskušal prikriti izvor nekaj več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem