Povezane novice

Kraft ugnal Graneruda, Lanišek na tretji stopnički

24ur 19.03.2023
Stefan Kraft (497,4 točke) je zmagovalec tekme svetovnega pokala v smučarskih poletih v Vikersundu. Drugi danes je bil Norvežan Halvor Egner Granerud, ki je za Avstrijcem zaostal za 7,6 točke, vendar je osvojil turnejo surovi zrak (Raw Air op. p.)… »

Ničla Ane Bucik

Dnevnik 19.03.2023
Zadnji tekmovalni konec tedna v svetovnem pokalu v alpskem smučanju sta bili najboljši Petra Vlhova in Mikaela Shiffrin, ki je dosegla že svojo 88. zmago v svetovnem pokalu. Ana Bucik je bila minuli konec tedna osamljena Slovenka na finalu svetovnega… »

Braathen dobil zadoščenje za leta garanja

RTV Slovenija 19.03.2023
Sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju je končana. Zadnjo tekmo, slalom v Soldeuu, je dobil Švicar Ramon Zenhäusern, Lucas Braathen pa je z drugim mestom (zaostal je le za šest stotink) osvojil mali kristalni globus. Švicar Zenhäusern, ki mu… »

Lanišek tretji v Vikersundu, zmaga Kraftu, globus Granerudu

Primorske 19.03.2023
Stefan Kraft (497,4 točke) je zmagovalec tekme svetovnega pokala v smučarskih poletih v Vikersundu. Drugi danes je bil Norvežan Halvor Egner Granerud, ki je za Avstrijcem zaostal za 7,6 točke, vendar je osvojil turnejo surovi zrak, veseli pa se tudi… »

Kako napeto! Norvežana sta se udarila za globus, zmaga Švicarju

Zurnal24 19.03.2023
Zenhäusern zmagovalec finalnega slaloma, Braathen osvojil slalomski seštevek. Ramon Zenhäusern je zmagovalec zadnjega slaloma na finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki ga je gostil Soldeu v Andori. Švicar je vodil že po prvi vožnji… »

Še en rekord Mikaele Shiffrin: Tudi danes sem bila živčna

RTV Slovenija 19.03.2023
Mikaela Shiffrin je za konec izjemne sezone zmagala še na veleslalomu v Soldeuu, v skupnem seštevku je zbrala skoraj tisoč točk več od prve zasledovalke. Ana Bucik (9. čas prve proge) je v finalu po veliki napaki v spodnjem delu ostala brez točk… »

Shiffrinova sezono končala z 88. zmago, Ana Bucik brez točk

SiolNET 19.03.2023
Zvezdnica alpskega smučanja Mikaela Shiffrin je zmagovalka zadnje ženske tekem svetovnega pokala te sezone. Američanka je na veleslalomu v Andori vknjižila 88. zmago kariere, za šest stotink sekunde je premagala Norvežanko Theo Louise Stjernesund… »

Zadnja zmaga sezone v Švico, Braathen v drami osvojil mali globus

SiolNET 19.03.2023
Zmagovalec zadnjega slaloma sezone je Ramon Zenhausern, ki je v finalu na južnem snegu ubranil prvo mesto s prve tekme. Z drugim mestom je mali kristalni globus osvojil mladi Lucas Braathen. Zdržal je pod pritiskom, njegov prvi tekmec izkušeni Henrik… »

Zenhäusern zmagovalec finalnega slaloma, Braathen osvojil slalomski seštevek

Primorske 19.03.2023
Ramon Zenhäusern je zmagovalec zadnjega slaloma na finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki ga je gostil Soldeu v Andori. Švicar je vodil že po prvi vožnji. Norvežan Lucas Braathen pa je z drugim mestom osvojil slalomski seštevek… »

Zenhäusern zmagovalec finalnega slaloma, Braathnu mali globus

Delo 19.03.2023
Švicar z današnjim uspehom v Andori do brona v slalomskem seštevku sezone. Ramon Zenhäusern je bil najhitrejši na zadnjem slalomu na finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki ga je gostil Soldeu v Andori. Švicar je vodil že po nastopu… »

Mikaeli Shiffrin za konec 88. zmaga, Ana Bucik vnovič brez točk

Delo 19.03.2023
Američanka je bila najhitrejša na zadnjem veleslalomu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju. Mikaela Shiffrin je zmagovalka zadnjega veleslaloma na finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki ga je gostil Soldeu v Andori. Američanka… »

Shiffrinova še naprej premika meje, nova napaka Bucikove

Zurnal24 19.03.2023
Shiffrin za konec sezone do 88. zmage, Bucik tudi na drugi tekmi brez točk. Mikaela Shiffrin je zmagovalka zadnjega veleslaloma na finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki ga je gostil Soldeu v Andori. Američanka, ki je vodila že po prvi… »

Shiffrin za konec sezone do 88. zmage, Bucik tudi na drugi tekmi brez točk

Primorske 19.03.2023
Mikaela Shiffrin je zmagovalka zadnjega veleslaloma na finalu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki ga je gostil Soldeu v Andori. Američanka je sezono končala s karierno 88. zmago. Norvežanka Thea Louise Stjernesund je bila druga (+0,06)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem