Povezane novice

Jezni Cuban napovedal pritožbo, ki bo skoraj zagotovo zavrnjena

RTV Slovenija 23.03.2023
Košarkarji Dallasa so po 11 porazih na zadnjih 16 tekmah potisnjeni na 9. mesto Zahodne konference. Devet tekem pred koncem jim grozi celo izpad iz končnice, a na drugi strani je četrti Phoenix oddaljen le tri zmage. Veliko prahu dviguje napoved… »

Škandal v Dallasu, Cuban znorel, tudi Dončiću nič jasno: "Še nikoli v življenju ..."

Zurnal24 23.03.2023
Šef moštva Dallas Mavericks je napovedal uradni protest zaradi bizarnega zaporedja dogodkov ob koncu tretje četrtine tekme z Golden State Warriors. Košarkarjem Dallas Mavericks vrnitve Luke Dončića ni uspelo kronati z zmago nad branilci naslova… »

Uf, ste videli, kaj si je privoščil Luka? Grozi mu kazen

Zurnal24 23.03.2023
Slovenski košarkar v zaključku obračuna z Golden State Warriors ni bil zadovoljen z delom sodnikov. Luka Dončić je dal zelo jasno vedeti, kaj si misli o sodniški odločitvi, s katero so dve sekundi pred koncem obračuna ugasnile vse možnosti Dallas… »

Dončić se je po poškodbi vrnil v velikem slogu

Delo 23.03.2023
Ob prvi tekmi po poškodbi je Ljubljančan dosegel 30 točk, 17 asistenc in sedem skokov, a to v ligi NBA ni bilo dovolj za Dallasovo zmago proti Golden State. Luka Dončić se je po petih tekmah počitka zaradi poškodbe vrnil s 30 točkami, 17 podajami… »

Protest lastnika Dallasa, Dončić česa takega v karieri še ni videl

SiolNET 23.03.2023
V vrstah Dallas Mavericks so se po porazu proti Golden State Warriors s 125:127 obregnili ob dogodek ob koncu tretje četrtine, ko so gostje brez obrambe dosegli lahek koš. Lastnik teksaškega moštva Mark Cuban je dal vedeti, da je celotno moštvo… »

#video Odlična igra Dončića ob vrnitvi, nov poraz

Dnevnik 23.03.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić se je po petih tekmah počitka zaradi poškodbe na tekmo z Golden State Warriors vrnil s 30 točkami, 17 podajami in sedmimi skoki. A to ni bilo dovolj za novo zmaga Dallasa. Gostje so se na koncu veselili zmage s… »

Luka se je vrnil za izjemno pomembno tekmo, po pravi drami pa ...

Zurnal24 23.03.2023
Dallas Mavericks so izgubili s 125:127 proti velikemu tekmecu. V izjemno pomembnem dvoboju, pomerilo so se na Zahodu šesti Golden State Warriors (37-36) in osmi Dallas Mavericks (36-36), se je na parket po petih tekmah izostanka vrnil tudi Luka Dončić… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem