Povezane novice

Angleži utišali Italijane v Neaplju, preobrat Slovenije v Kazahstanu

SiolNET 23.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v uvodnem nastopu v kvalifikacijah za Euro 2024 v gosteh premagala Kazahstan (2:1) in nakazala, da bi se lahko v tem ciklusu še kako resno vmešala v boj za najvišja mesta. Kekova četa je po prvem polčasu… »

Italijan pred poslastico razjezil navijače

SiolNET 23.03.2023
Že uvod v kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 bo zadovoljil apetite nogometnih sladokuscev, saj se bosta danes v Neaplju na ponovitvi finala zadnjega evropskega prvenstva udarili Italija in Anglija. Branilci naslova Italijani so lačni uspeha, sploh… »

Kek po zgodovinski zmagi Slovenije: Igralci so doumeli moje sporočilo

SiolNET 23.03.2023
Iz slovenskega nogometnega tabora pred začetkom kvalifikacij za Euro 2024 ni manjkalo optimističnih napovedi. Po uvodni zmagi v Astani (2:1), kjer je Kazahstan v zadnjem obdobju povzročal težave številnim tekmecem, jih je še več. "Najbolj je… »

Svet se klanja Cristianu Ronaldu

SiolNET 23.03.2023
Ni več dvomov. Cristiano Ronaldo, 38-letni portugalski nogometni superzvezdnik, je nov svetovni rekorder. Novi selektor Portugalske Roberto Martinez ga je uvrstil v začetno enajsterico na kvalifikacijski tekmi za Euro 2024 proti Liechtensteinu. To je… »

Dancem nordijski derbi, Angleži utišali Neapelj, Bayern zamenjal trenerja

Delo 23.03.2023
Komaj 20-letni Rasmus Højlund je v derbiju kvalifikacijske skupine H v Københavnu zabil vse tri gole za zmago nad nogometaši Finske. V derbiju skupine H, v kateri so slovenski nogometaši danes v gosteh z 2:1 ugnali Kazahstance, je danska reprezentanca… »

Z Vipotnikom do preobrata

Primorske 23.03.2023
Prvi polčas dvoboja s Kazahstanom je puščal grenak priokus, ne le zaradi rezultata, temveč tudi igre. V drugem je Slovenija najprej začutila priložnost proti precej statičnim gostiteljem in z okrepljeno zvezno vrsto s popolnim preobratom uspela… »

Prva zmaga Angležev v Italiji po letu 1961

RTV Slovenija 23.03.2023
V ponovitvi finala zadnjega evropskega prvenstva so nogometaši Anglije v Neaplju premagali Italijo (1:2). Izbranci Garetha Southgata so sanjsko odprli kvalifikacije za Euro 2024, z deseterico so odbili nalete azzurrov v zadnjih desetih minutah. 11… »

Vipotnik s prvim strelom v reprezentančnem dresu zadel za tri točke Slovenije

RTV Slovenija 23.03.2023
Slovenski nogometaši so uspešno začeli pot v kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024. V Astani so po preobratu premagali Kazahstan (1:2). Prvenca v reprezentančni majici sta dosegla David Brekalo in Žan Vipotnik. Na prvem medsebojnem obračunu so… »

Selektor Kek: Naredili smo tri korake naprej

RTV Slovenija 23.03.2023
Po prvem polčasu brez vsebine v Astani je Slovenija slavila po preobratu za uspešen začetek poti proti Nemčiji. Po treh točkah v Kazahstanu si selektor Matjaž Kek zdaj želi polnih Stožic na nedeljskem obračunu s San Marinom. "Vesel in zadovoljen… »

Kek po zgodovinski zmagi: To so trije koraki naprej!

Delo 23.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca zmagovito odprla boj za evropsko prvenstvo 2024. V Astani odločila tekmo rezervista David Brekalo in Žan Vipotnik. V nadaljevanju preberite: Slovenska nogometna reprezentanca upravičeno samozavestno pričakuje junijski… »

Preobrat Slovenije, za zmago poskrbel debitant

Zurnal24 23.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je kvalifikacije za evropsko prvenstvo odprla v Kazahstanu. Po preobratu je slavila z 2:1. Slovenska izbrana vrsta je na začetku kvalifikacij gostovala v Kazahstanu, pri tem so se nogometaši srečali z zanje nenavadnimi… »

Slovenski nogometaši trepetali vse do zadnjega

Delo 23.03.2023
Izbranci Matjaža Keka so po hudem boju v uvodni kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu 2024 v gosteh vendarle strli odpor Kazahstancev. Slovenska nogometna reprezentanca je odigrala prvo tekmo v kvalifikacijah za nastop na evropskem… »

ODLIČEN ZAČETEK KVALIFIKACIJ: Slovenska nogometna reprezentanca je premagala Kazahstan

Regional 23.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca je v Astani na uvodni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 premagala Kazahstan z 2:1 (0:1). Izbrance Matjaža Keka druga tekma kvalifikacij v skupini H čaka v nedeljo v Stožicah proti San Marinu. Slovenija se… »

Noro, kaj lahko danes prvič uspe Sloveniji!

SiolNET 23.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes vstopila v svoj 15. kvalifikacijski ciklus za velika tekmovanja. Devetič v zgodovini ga bo odprla v gosteh, na tovrstnih uverturah pa, čeprav se je nekajkrat spogledovala z odkrito vlogo favorita, še nikoli ni… »

Uefa odpira boj za euro 2024, danes prvi v ring prav Slovenci

Delo 23.03.2023
Kazahstanska metropola Astana popoldne (16) prva postaja letošnjih kvalifikacij za evropsko prvenstvo. V nadaljevanju preberite: Danes ob 16. uri po slovenskem času bo Uefa odprla boj za 17. evropsko prvenstvo, na katerem bo med 14. junijem in 14… »

Slovenija z enakim luksuzom kot Real Madrid

Dnevnik 23.03.2023
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 16. uri s tekmo proti Kazahstanu v Astani začela kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu prihodnje leto v Nemčiji, v katerih bo v letošnjem letu odigrala deset tekem. Ker bo tekma danes že ob 16… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem