Povezane novice

Manchester City spet bliže Arsenalu, golijada Liverpoola

SiolNET 14.04.2023
Manchester City je v 31. krogu premier lige s 3:1 ugnal Leicester. Arsenal je z goloma Gabriela Jesusa in Martina Odegaarda z 2:0 vodil že po desetih minutah, a na koncu v londonskem dvoboju z West Hamom osvojil le točko (2:2). City s tekmo manj zdaj… »

Spodrsljaji velikanov, na koncu Juventusa, Udinese drsi po lestvici

SiolNET 14.04.2023
V italijanski serie A, ki ima kar tri ekipe v četrtfinalu lige prvakov, je Milan v 30. krogu le remiziral z Bologno (1:1). S točko je tekmo z Verono končal tudi vodilni Napoli (0:0), ki je tako drugo tekmo zapored ostal brez zmage. Napoli je v… »

Kampl končal triletni post, Sane razkril "posledice" spora

SiolNET 14.04.2023
28. krog nemške bundeslige je prinesel infarktni razplet. Vodilni Bayern je po polomu z Manchestrom Cityjem v ligi prvakov in sporu v slačilnici remiziral s Hoffenheimom (1:1), kar pa ni znala izkoristiti Borussia Dortmund. Ta je proti Stuttgartu, ki se… »

Tuchel: Nisem bil v garderobi, ko se je zgodil incident

RTV Slovenija 14.04.2023
Thomas Tuchel bo imel težko nalogo, da v zadnjih sedmih krogih Bundeslige prepreči popoln polom in prazno vitrino na Säbener Strasse. Zloglasni FC Hollywood se je vrnil. Sadio Mane je udaril Leroya Saneja in pred tekmo s Hoffenheimom je ozračje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem