Povezane novice

Udarec za Dragićeve: poraz in še poškodba superzvezdnika, Denver začel prepričljivo

SiolNET 17.04.2023
Milwaukee Bucks Gorana Dragića, ki ni dobil priložnosti za igro, je na prvi tekmi konferenčnega četrtfinala proti Miami Heat izgubil s 117:130 in ostal še brez grškega zvezdnika Giannisa Antetokounmpa, ki si je poškodoval spodnji del hrbta in že v… »

Milwaukee brez zmage na prvi tekmi končnice, Denver prepričljiv

Delo 17.04.2023
Miami Heat je na prvi tekmi vzhodnega dela severnoameriške košarkarske lige NBA v Milwaukeeju presenetil Bucks in zmagal s 130:117. Miami Heat je na prvi tekmi končnice vzhodnega dela severnoameriške košarkarske lige NBA v Milwaukeeju presenetil… »

Milwaukee brez zmage na prvi tekmi končnice, Denver prepričljiv

Dnevnik 17.04.2023
Miami Heat je na prvi tekmi vzhodnega dela severnoameriške košarkarske lige NBA v Milwaukeeju presenetil Bucks in zmagal s 130:117. Goran Dragić ni igral za poražene gostitelje. Na zahodnem delu so igralci Denver Nuggets doma ugnali Minnesoto… »

Sanjski večer za Los Angeles in Miami

RTV Slovenija 17.04.2023
Po mirnem prvem večeru je drugi prinesel tri zmage nižje postavljenih ekip. Padel je prvi nosilec Vzhoda Milwaukee. Na Zahodu so Clippersi ugnali Phoenix, Lakersi pa druge nosilce iz Memphisa. Vlogo favorita je upravičil le Denver. Junak tekme v… »

Katastrofalen uvod: dvojni udarec za Dragićev Milwaukee

Zurnal24 17.04.2023
Na uvodni tekmi končnice se je ob porazu Milwaukee Bucks poškodoval prvi zvezdnik ekipe Giannis Antetokounmpo. Miami Heat je na prvi tekmi vzhodnega dela severnoameriške košarkarske lige NBA v Milwaukeeju presenetil Bucks in zmagal s 130:117. Goran… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem