Povezane novice

Jesenice prve v alpski ligi

Dnevnik 21.04.2023
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so zmagovalci alpske lige v sezoni 2022/23. Na šesti finalni tekmi so na gostovanju po podaljšku premagali Cortino s 4:3 (1:1, 2:0, 0:2; 1:0) in si s skupnim izidom 4:2 v zmagah priigrali prvo lovoriko v tem tekmovanju. V… »

Bojevniki še živijo, Embiid brcnil v mednožje

Zurnal24 21.04.2023
Do zmag so prišli Golden State Warriors, Phoenix Suns in Philadelphia 76ers. Košarkarji Golden State Warriors, branilci naslova lige NBA, so na tretji tekmi prvega kroga končnice dosegli prvo zmago. V domačem San Franciscu so na krilih Stephena… »

Udarci pod pasom: Harden izključen, Embiid pa ne

RTV Slovenija 21.04.2023
Na domačem parketu so prvaki strnili vrste in Golden State je s 114:97 premagal Sacramento in izid znižal na 1:2. Philadelphia je s 102:97 ugnala Brookyln in vodi že s 3:0, odmevajo pa gostujoči udarci pod pasom in dve različni sodniški odločitvi… »

Bojevniki dosegli prvo zmago v končnici NBA

Dnevnik 21.04.2023
Košarkarji Golden State Warriors, branilci naslova prvaka severnoameriške lige NBA, so na tretji tekmi prvega kroga končnice dosegli prvo zmago. V domačem San Franciscu so na krilih Stephena Curryja premagali Sacramento Kings s 114:97 in zaostanek v… »

Brooklynu se še drugič zapored nasmiha »metla«

Delo 21.04.2023
V tretji tekmi končnice lige NBA je branilec naslova Golde State prvič premagal Sacramento. Phoenix v Los Angelesu izničil domači poraz. Košarkarji Golden Stata, branilci naslova prvaka lige NBA, so na tretji tekmi prvega kroga končnice dosegli prvo… »

Sramotna poteza zvezdnika lige NBA, drugi zvezdnik kaznovan z izključitvijo

SiolNET 21.04.2023
Na tekmi med Brooklyn Nets in Philadelphia 76ers se je ponoči veliko dogajalo. V središču pozornosti sta bila zvezdnika zadnje ekipe, Joel Embiid in James Harden. Prvi je namerno udaril tekmeca v mednožje in ni bil izključen, Hardna pa so za podoben… »

Prvaki NHL poravnali razmerje moči

Dnevnik 21.04.2023
Po presenetljivem uvodnem porazu hokejistov Colorado Avalanche na uvodni tekmi končnice severnoameriške lige NHL proti Seattle Kraken so na drugi tekmi prvaki zmagali s 3:2 in poravnali razmerje moči na 1:1. Na vzhodu pa so si prednost dveh zmag… »

Branilci naslova prvaka vendarle dosegli prvo zmago

SiolNET 21.04.2023
V košarkarski ligi NBA so košarkarji Golden State Warriors v letošnji končnici dosegli prvo zmago, potem ko so na domačem parketu premagali Sacramento Kings in znižali zaostanek v zmagah na 2:1. Košarkarji Philadelphia 76ers že vodijo s 3:0… »

V Firencah od pekla do raja

Delo 21.04.2023
V polfinale konferenčne lige so se uvrstili Fiorentina, AZ Alkmar, West Ham in Basel. Poljski Lech Poznanj je proti Fiorentini že vodil s 3:0. Nogometaši Fiorentine so hodili po robu in se po razburljivem dvoboju ter domačemu porazu proti Lech… »

Novice dneva »

Kakšna prihodnost čaka slovensko podjetništvo

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Kako naj poslovnež prelisiči nespečnost

Finance.si pred dvema uramaše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem