Povezane novice

Lens spet prvi zasledovalec PSG

Delo 06.05.2023
V 34. kolu francoskega nogometnega prenstva zmaga severnjakov nad južnjaki v boju za drugo mesto na lestvici. Nogometaši Lensa so dobili derbi 34. kola francoske lige. V neposrednem obračunu za drugo mesto in tudi podaljšanje upanja, da bi v zadnjih… »

Milan v prvem polčasu strl Lazio na San Siru, Inter slavil na Olimpicu

RTV Slovenija 06.05.2023
Nogometaši Milana so dobili tekmo 34. kroga Serie A. Na San Siru so z 2:0 premagali Lazio, ki je v zadnjem času padel v rahlo rezultatsko krizo. Drugi milansko-rimski derbi je dobil Inter, ki je bil v večnem mestu z 2:0 boljši od Rome. Že v uvodnih… »

Spet visoka zmaga Caroline, zabavo sprožil Kotkaniemi

RTV Slovenija 06.05.2023
Hokejisti Caroline so gladko (6:1) dobili tudi drugo domačo tekmo v seriji 2. kroga končnice Lige NHL proti New Jerseyju in odločno korakajo proti finalu Vzhoda, kar jim ni uspelo v prejšnjih dveh sezonah. Po uvodni tretjini brez zadetkov je Jesperi… »

#video Boston v polfinalu vzhoda NBA povedel z 2:1, Denver izgubil

Dnevnik 06.05.2023
Košarkarji Boston Celtics so v gosteh s 114:102 dobili tretjo tekmo polfinala vzhoda proti Philadelphia 76ers in v boju na štiri zmage povedli z 2:1. Medtem pa so na zahodu Denver Nuggets po dveh zmagah proti Phoenix Suns tokrat na gostovanju izgubili s… »

#video Carolina na domačem ledu nadigrala New Jersey

Dnevnik 06.05.2023
Hokejisti Carolina Hurricanes so dobro izkoristili prednost domačega ledu v četrtfinalu prvenstva NHL. V polfinalu vzhodne konference so proti New Jersey Devils na drugi tekmi zmagali s 6:1. Prvo so orkani dobili s 5:1 in v boju na štiri zmage povedli… »

Vrage še enkrat odpihnil silovit orkan

Delo 06.05.2023
Hokejisti Carolina Hurricanes so dosegli še drugo zmago proti New Jersey Devils v končnici NHL. LEd prbil Jesperi Kotkaniemi. Hokejisti Carolina Hurricanes so dobro izkoristili prednost domačega ledu v četrtfinalu prvenstva NHL. V polfinalu vzhodne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem