Povezane novice

Veselica v Neaplju, Sandi Lovrić je prispeval podajo

SiolNET 06.05.2023
Nogometaši Juventusa so v 34. krogu z 2:0 zmagali pri Atalanti in s pomembno zmago skočili na drugo mesto serie A, v kateri se obeta hud boj za ligo prvakov. V tej bodo igrala prva štiri moštva. Štiri kroge pred koncem Lazio za staro damo zaostaja… »

Arsenal po zmagi ohranja upanje, Man United se je opekel pri West Hamu

SiolNET 06.05.2023
Na Otoku je poleg kronanja Karla III. in njegove žene, kraljice Camille, ta konec tedna v ospredju znova dogajanje v nogometni premier ligi, kjer se naslov prvakov znova nasmiha nogometašem Manchester Cityja. Ti so v soboto z 2:1 premagali Leeds in… »

Dortmundčani so se znesli nad Wolfsburgom, Bavarcem dihajo za ovratnik

SiolNET 06.05.2023
V nemškem nogometnem prvenstvu se nadaljuje loterija, ki bo odločila, kdo bo novi kralj bundeslige. Bayern, ki je v prejšnjem krogu po spodrsljaju Borussie Dortmund znova skočil na vrh, je tokrat v zadnji sobotni tekmi gostoval pri Wederju iz Bremna… »

Kampl odločil v Freiburgu, Bayern z zmago v Bremnu ostaja na vrhu

RTV Slovenija 06.05.2023
Kevin Kampl je zagotovil Leipzigu tri velike točke v boju za uvrstitev v Ligo prvakov. V 73. minuti je dosegel edini zadetek v Freiburgu (0:1). V Bremnu se je Werder zelo dobro upiral Bayernu, ki pa je ohranil vodstvo tri kroge pred koncem (1:2)… »

Slovenec veliki junak Leipziga

Zurnal24 06.05.2023
Kevin Kampl je Leipzigu zagotovil zmago in skok na tretje mesto. Nekdanji slovenski reprezentant Kevin Kampl je z zadetkom pomagal Leipzigu do zmage v 31. krogu nemškega nogometnega prvenstva proti Freiburgu z 1:0. S tem so varovanci Marca Roseja na… »

Kampl Leipzigu zagotovil zmago in tretje mesto

Delo 06.05.2023
Vzhodnonemški nogometni prvoligaš je v 31. kolu ugnal Freiburg, Bayern brez spodrsljaja. Nekdanji slovenski reprezentant Kevin Kampl je z zadetkom pomagal Leipzigu do zmage v 31. kolu nemškega nogometnega prvenstva proti Freiburgu z 1:0. S tem so… »

Inter in Milan uspešna pred obračunom v ligi prvakov

Delo 06.05.2023
V 34. kolu italijanske nogometne lige zmagi kluboma iz lombardijske prestolnice. Mestna tekmeca Inter in Milan, ki se bosta v sredo pomerila na prvi polfinalni tekmi lige prvakov, sta v 34. kolu italijanskega nogometnega prvenstva zabeležila zmagi proti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem