Povezane novice

Ne deveto štartno mesto ne tekmeci, nihče ne ustavi Verstappna

SiolNET 07.05.2023
Zmagovalec VN Miamija, pete dirke sezone formule 1, je Max Verstappen (Red Bull). Pa je štartal z devetega mesta. Sergio Perez (Red Bull) si je s prvega štartnega mesta v uvodnem delu dirke privozil samo pet sekund prednosti in ekipni tekmec z drugačno… »

Verstappen po spodletelih kvalifikacijah vseeno slavil v Miamiju

RTV Slovenija 07.05.2023
Max Verstappen je zmagovalec dirke formule ena za VN Miamija v Miamiju. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega pri Red Bullu Sergio Perez, tretji je bil Fernando Alonso (Aston Martin). Čeprav so se Verstappnu sfižile sobotne kvalifikacije, je… »

V prvenstvu rdečih bikov tokrat prvi Max Verstappen

Delo 07.05.2023
Nizozemcu se je na dirki svetovnega prvenstva formule 1 v Miamiju najbolj približal njegov moštveni sotekmovalec Sergio Perez. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Miamiju. Na peti preizkušnji sezone… »

Verstappen zmagovalec dirke v Miamiju

Dnevnik 07.05.2023
Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Miamiju. Na peti preizkušnji sezone je ugnal moštvenega sotekmovalca Mehičana Sergia Pereza, tretji je bil Španec Fernando Alonso (Aston Martin). Za Verstappna… »

Padli tekmec je Janu Pancarju preprečil boljšo uvrstitev

Delo 07.05.2023
Slovenski motokrosist je zasedel 12. mesto na dirki svetovnega prvenstva razreda MX2 v Španiji. Slovenski motokrosist Jan Pancar je zasedel 12. mesto na dirki svetovnega prvenstva razreda MX2 v španskem Intu Xanaduju-Arroyomolinosu. Zmagal je Nemec… »

Herlings z rekordno zmago, Pancar v drugi vožnji pokazal, kaj zmore

SiolNET 07.05.2023
Na obrobju Madrida je potekala šesta dirka svetovnega prvenstva v motokrosu. Edinemu Slovencu na dirki Janu Pancarju se prva vožnja v razredu MX2 ni posrečila. Bil je 16. Toliko boljši je bil v drugi, ki jo je končal na devetem mestu. Tako je osvojil… »

Leclerc: To je nesprejemljivo

SiolNET 07.05.2023
Max Verstappen in Charles Leclerc sta bila prva favorita za zmago na VN Miamija. Po kvalifikacijah sta bila jezna same nase. Dirkač Red Bulla bo štartal šele z devetega mesta, njegov tekmec v Ferrariju pa s sedmega. Sportal Favorita sta se opekla, tako… »

Perezu najboljši štartni položaj

Delo 07.05.2023
V kvalifikacijah za VN Miamija po Leclercovi nesreči Max Verstappen šele deveti. Mehiški dirkač formule 1 Sergio Perez (Red Bull) je bil najhitrejši v kvalifikacijah pred nedeljsko dirko za veliko nagrado Miamija. V prvi vrsti mu bo družbo delal… »

Novice dneva »

Železniki: Prometna nesreča s smrtnim izidom

Dnevnik pred 10 uramiše 5 povezanih

V neznano je odšla 17-letna Katjuša

Necenzurirano pred tremi uramiše 4 povezane

Potrjen primer ptičje gripe pri labodu v Prekmurju

RTV Slovenija pred 31 minutamiše 1 povezana

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred 6 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem