Povezane novice

Liverpool še upa, polom Arsenala, Haaland in Man City neustavljiva

SiolNET 14.05.2023
Na zadnji tekmi 36. kroga angleškega prvenstva je Liverpool s 3:0 odpravil Leicester, ki se mu še naprej obeta izpad, Redsi pa ostajajo v igri za mesta, ki vodijo v ligo prvakov. Vodilni Manchester City je v nedeljo s 3:0 premagal Everton (12. zaporedna… »

Cedevita Olimpija in Helios zanesljivo v polfinale, Krka še ne

SiolNET 14.05.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so tudi na drugi četrtfinalni tekmi končnice lige Nova KBM premagali Šentjur (91:65) in se po dveh zmagah uvrstili v polfinale. Tja se je že zavihtel tudi Helios, ki je v gosteh tudi na drugem medsebojnem obračunu… »

"Dober občutek, ko zadeneš proti Kanadi, a škoda, da nismo nadaljevali, kot smo začeli"

SiolNET 14.05.2023
"Dober občutek, ko zadeneš proti Kanadi, ampak škoda, da nismo nadaljevali, kot smo začeli v prvi tretjini. Iz te tekme lahko potegnemo kar nekaj dobrega in poskušamo tako začeti vsako," je po porazu slovenske hokejske reprezentance s favorizirano… »

Čehi odpravili Kazahstan, Švicarji pa Norvežane, Slovenci izgubili s Kanado

SiolNET 14.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na drugi tekmi svetovnega prvenstva z 2:5 izgubila s favoritinjo za naslov svetovnega prvaka Kanado. Oba zadetka Slovencev, ki so v četrti minuti celo povedli, v drugi tretjini pa močno trpeli, je prispeval debitant… »

Slovenija ob porazu s Kanado pustila dober vtis

RTV Slovenija 14.05.2023
Hokejisti Slovenije so na SP-ju elitne divizije v Rigi pričakovano izgubili s Kanado. Bilo je 5:2, a Slovenci so pustili dober vtis, po prvi tretjini so celo vodili. Oba slovenska zadetka je dosegel Jan Drozg. "Dober občutek, doseči dva zadetka. Igrali… »

Proti Kanadi popravili slab vtis s prve tekme

Dnevnik 14.05.2023
Slovenski hokejisti so SP elitne divizije začeli s porazoma. V prvi tekmi so visoko izgubili z Latvijo z 0:7 (0:2, 0:1, 0:4), v nedeljo pa še z 2:5 (1:0, 0:3, 1:2) s Kanado. V ponedeljek imajo izbranci Matjaža Kopitarja prost dan, v torek ob 15.20 bodo… »

Risi tokrat iz dvorane mirne vesti in dvignjenih glav

Delo 14.05.2023
Slovenija se je proti Kanadi predstavila v precej lepši kot proti Švici. Matjaž Kopitar: Sramota je, da imajo sodniki na svetovnem prvenstvu dvojna merila. V nadaljevanju preberite: Navzlic drugemu porazu v Rigi je bilo v taboru slovenske hokejske… »

Risi sprva šokirali Kanado, ta je odgovorila v drugi tretjini

Zurnal24 14.05.2023
Slovenski hokejisti so se pomerili s Kanado. Ta je slavila s 5:2. Slovenska hokejska reprezentanca je po sobotnem porazu proti Švici še drugič v dveh dneh stopila na led in se tokrat pomerila z največjo hokejsko velesilo. Kanada je prav v Rigi pred… »

Slovenci prikazali obetavno igro proti velesili Kanadi

Delo 14.05.2023
Ritem na svetovnem prvenstvu v hokeju ne popušča, nedelja je prinesla znosen poraz Slovenije proti močni reprezentanci Kanade. Slovenska hokejska reprezentanca je pustila zelo spodoben vtis v drugi tekmi letošnjega svetovnega prvenstva elitne skupine… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem