Povezane novice

Neporaženi Švicarji do rekorda, prvo veselje Nemcev, Slovencem senzacija ni uspela

SiolNET 18.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na četrti tekmi svetovnega prvenstva z 2:6 izgubila s favorizirano Češko, proti kateri je povedla z 2:0, a na koncu ostala praznih rok. Slovenci so zapravili lepo priložnost za tlakovanje točkovne poti k obstanku… »

Češka v dveh minutah do popolnega preobrata

Dnevnik 18.05.2023
Slovenski hokejisti so na četrti tekmi elitne divizije svetovnega prvenstva po dobrem začetku in vodstvu do 44. minute izgubili s Češko z 2:6 (2:0, 0:1, 0:5). Že jutri ob 15.20 rise v skupini B čaka nova preizkušnja, ko se bodo v Rigi pomerili z… »

Risi od 2:0 do 2:6 s Čehi

Primorske 18.05.2023
RIGA > Slovenski hokejisti (v svetlejših dresih) so na svetovnem prvenstvu elitnega razreda na četrti tekmi vpisali še četrti poraz in ostajajo brez točke na zadnjem mestu skupine B. Dvoboj s favorizirano Češko so odlično začeli, dobili prvo… »

Žiga Pance: Ponoviti dobre stvari in učiti se iz napak

Delo 18.05.2023
Slovenija je na svetovnem prvenstvu četrtič izgubila, tokrat proti Češki z 2:6, potem ko je po 40 minutah vodila z 2:1. V petek ob 15.20 risi z Latvijci. V nadaljevanju preberite: Slovenski hokejisti so v Rigi vnovič ostali praznih rok, tokrat… »

Risi proti Češki do 39. minute vodili z 2:0, na koncu pa prejeli šest golov

RTV Slovenija 18.05.2023
Slovenija je na svetovnem prvenstvu elitne divizije v Rigi klonila pred Češko (6:2). Hokejska velesila je na koncu visoko slavila, toda risi so več kot 38 minut vodili z 2:0. Slovenci so dober vtis v Latviji pustili že na prvem obračunu z eno izmed… »

"Borili smo se do konca, ni jim bilo tako lahko, kot morda kaže rezultat"

SiolNET 18.05.2023
"Mislim, da smo se danes zelo dobro počutili, zelo dobro drsali, se borili do konca. Rezultat, poraz je na koncu na žalost precej visok, a mislim, da Čehom na ledu ni bilo tako lahko, kot morda kaže rezultat," je po porazu slovenske reprezentance s… »

Slovenci so bili na pragu senzacije

Delo 18.05.2023
Izbranci Matjaža Kopitarja so po dveh tretjinah na hokejskem svetovnem prvenstvu v Rigi proti favoriziranim Čehom vodili z 2:1, na koncu pa doživeli poraz. Slovenski hokejisti so odlično začeli današnji dvoboj na svetovnem prvenstvu elitne skupine v… »

Hokej na ledu: Slovenija ima največ težav z učinkovitostjo

Dnevnik 18.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je ob Nemčiji, ki igra v skupini A v Tampereju, po treh odigranih krogih edina, ki na letošnjem svetovnem prvenstvu elitne divizije še ni osvojila točke. Z dvema doseženima zadetkoma je tudi najmanj učinkovita. In… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem