Povezane novice

Slab razplet večerne tekme za Slovence, ki so po hudem boju ostali praznih rok

SiolNET 19.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu po borbeni predstavi tesno, z 2:3, izgubila z gostiteljico Latvijo in ima še vedno nič točk. Do konca SP bo odigrala še dve tekmi, a njeno delo v boju za obstanek med elito je po večerni… »

Risi so pritiskali na vso moč, toda Latvijci so se ubranili

Delo 19.05.2023
Še peti poraz slovenskih hokejistov na svetovnem prvenstvu v Rigi. Kazahstan jim je dodatno otežil delo v boju za obstanek. Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu elitne skupine odigrala peto tekmo in doživela še peti poraz. V Rigi… »

Slovenija kljub spodbudni predstavi tudi po peti tekmi prvenstva še brez točke

RTV Slovenija 19.05.2023
Slovenski hokejisti so na svetovnem prvenstvu elitne divizije v Rigi izgubili tudi na peti tekmi, čeprav so pokazali dobro igro. S 3:2 so bili boljši gostitelji skupine B Latvijci. Čeprav so edini na turnirju še brez točke, risi ohranjajo možnosti… »

"Boleč poraz, a naprej moramo iti z dvignjeno glavo"

SiolNET 19.05.2023
"Boleč poraz, sploh ker si povsem v igri, ker si v zadnji tretjini precej boljši nasprotnik, pa nekako ne gre notri, a naprej moramo iti z dvignjeno glavo. Za nami sta dve težki tekmi, na katerih smo pokazali zelo dober karakter, tako da moramo gledati… »

Kopitar: Zaslužili smo si srečo, a je tokrat vseeno nismo imeli

RTV Slovenija 19.05.2023
Kljub porazu s 3:2 je bil slovenski selektor Matjaž Kopitar zadovoljen z borbenostjo svojih hokejistov. Rise zdaj na svetovnem prvenstvu čakata še dve tekmi, s katerima si bodo skušali zagotoviti obstanek med elito. Slovenci so v Rigi izgubili pet… »

Kopitar prepričan: Risi si niso zaslužili poraza

Delo 19.05.2023
Slovenska reprezentanca je v razprodani Areni Riga proti domači reprezentanci izgubila z 2:3. Prvič na tem SP naši hokejisti sprožili več strelov kot tekmeci. V nadaljevanju preberite: Slovenski hokejisti so na SP v Latviji doživeli 5. poraz, ta… »

Risi enakovredni, na koncu so lovili vsaj točko

Zurnal24 19.05.2023
Nov poraz Slovenije na SP, tokrat boljši gostitelji Latvijci. Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu elitne skupine v Latviji igrala peto tekmo in doživela še peti poraz. V Rigi je Slovenijo, ki na SP ostaja brez točke, premagala… »

Peti poraz Slovenije na SP, tokrat boljši gostitelji Latvijci

Primorske 19.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu elitne skupine v Latviji igrala peto tekmo in doživela še peti poraz. V Rigi je Slovenijo, ki na SP ostaja brez točke, premagala domača ekipa Latvije s 3:2 (1:0, 2:2, 0:0). RIGA > Dvoboj je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem