Povezane novice

Olimpija dvignila pokal, Celje po dvojčku Matka podprvak, drama za Evropo Domžalam

RTV Slovenija 20.05.2023
Celje je v zadnjem krogu Prve lige ugnalo Olimpijo (0:2) in si zagotovilo 2. mesto. Tretji Maribor je remiziral z Bravom (1:1). 4. mesta in Evrope se kljub porazu proti Radomljam veselijo Domžale (1:0). Končale so pred Muro, ki je zmagala v Kopru (1:2)… »

Švicarji porazili Kanadčane; Balti razbili Kazahe

RTV Slovenija 20.05.2023
Na SP-ju elite v hokeju risi v soboto počivajo pred odločilnima tekmama v boju za obstanek. Švica je na derbiju dneva v Rigi s 3:2 porazila Kanado in je s popolnim izkupičkom naredila velik korak proti prvemu mestu v skupini B. Dogajanje v Rigi se je… »

Upanje za Slovence, Latvijci napolnili mrežo Kazahstana

SiolNET 20.05.2023
Deveti dan svetovnega prvenstva je imela slovenska reprezentanca prost dan, risi pa so z zanimanjem pospremili dvoboje v skupini B. Še posebej pozorno večerno tekmo med Latvijo in Kazahstanom. Gostitelji so zmagali prepričljivo, s 7:0 in tako Slovencem… »

Poslovilna tekma Riere, zamenjal ga bo Portugalec Henriques

Dnevnik 20.05.2023
Nogometaši v prvi slovenski ligi bodo danes s tekmami 36. kroga sklenili 32. državno prvenstvo. Zadnji krog bo odločil o naslovu podprvaka in četrtem mestu, ki še vodi v Evropo. Trener Albert Riera bo zadnjič vodil Olimpijo. Potem ko je Olimpija v… »

VELIKONJA ODLOČIL PRVOLIGAŠKI DVOBOJ: Novogoričani v kvalifikacije za obstanek med elito, Sežanci med drugoligaše (FOTO…

Regional 20.05.2023
Nogometaši Gorice so v zadnjem, 36. krogu Prve lige Telemach doma premagali Tabor iz Sežane z 1:0 (1:0). Gorica je s tem osvojila končno deveto mesto in bo za obstanek med elito igrala dodatne kvalifikacije z Aluminijem. Tabor je končal na zadnjem… »

Še petič brez Zdravljice

Dnevnik 20.05.2023
Slovenski hokejisti tudi po peti tekmi SP elitne divizije ostajajo brez točke. Včeraj je bila v Rigi boljša domača Latvija, ki je zmagala s 3:2 (1:0, 2:2, 0:0). Danes je Slovenija prosta, jutri ob 15.20 pa jo čaka tekma s Slovaško. Latvijci so si… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem