Povezane novice

Novi slovenski mejnik Rusinje

Delo 21.05.2023
Jekaterina Vedenejeva je na evropskem prvenstvu v ritmični gimnastiki v Bakuju osvojila tretje mesto s kiji. Rusinja Jekaterina Vedenejeva, ki že od leta 2018 zastopa Slovenijo in premika meje naše ritmične gimnastike, je danes dosegla nov mejnik. Na… »

Vedenejeva na EP v Bakuju bronasta s kiji, četrta s trakom

Primorske 21.05.2023
Jekaterina Vedenejeva je na evropskem prvenstvu v ritmični gimnastiki v Bakuju za Slovenijo osvojila prvo kolajno. V finalu s kiji, med osmerico se je uvrstila s šestim dosežkom, je danes prikazala brezhiben nastop in osvojila bronasto kolajno. V… »

Vedenejeva bronasta s kiji, s trakovi na nehvaležnem četrtem mestu

SiolNET 21.05.2023
Jekaterina Vedenejeva je na evropskem prvenstvu v ritmični gimnastiki v Bakuju za Slovenijo osvojila prvo kolajno. V finalu s kiji, med osmerico se je uvrstila s šestim dosežkom, je prikazala brezhiben nastop in z 31,700 točke osvojila bronasto… »

Vedenejeva osvojila bron s kiji

RTV Slovenija 21.05.2023
Jekaterina Vedenejeva je na evropskem prvenstvu v ritmični gimnastiki v Bakuju v finalu s kiji prikazala brezhiben nastop in z oceno 31,700 točke osvojila bron. V finalu s trakom, kamor se je uvrstila s tretjo oceno kvalifikacij, pa je bila četrta… »

Vedenejeva na EP v Bakuju bronasta s kiji

Dnevnik 21.05.2023
Jekaterina Vedenejeva je na evropskem prvenstvu v ritmični gimnastiki v Bakuju za Slovenijo osvojila prvo kolajno. V finalu s kiji, med osmerico se je uvrstila s šestim dosežkom, je danes prikazala brezhiben nastop in z 31,700 točke osvojila bronasto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem