Povezane novice

Zidanšek v zadnjem krogu kvalifikacij, Juvan in Hercog izpadli

RTV Slovenija 24.05.2023
Tamara Zidanšek, ki je pred dvema letoma igrala v polfinalu Rolanda Garrosa, se letos uspešno bori v kvalifikacijah. V 2. krogu je s 3:6, 6:2 in 6:2 izločila Anastasijo Zaharovo. Izpadli sta Kaja Juvan in Polona Hercog. Zidanšek je na lestvici WTA… »

Juvan in Hercog brez Rolanda Garrosa, Zidanšek še v igri

SiolNET 24.05.2023
Drugi krog kvalifikacij za odprto teniško prvenstvo Francije v Parizu, ki se začne v ponedeljek, se ni razpletel po željah Kaje Juvan. Nastop na Rolandu Garrosu ji je preprečila Taylor Townsend. Je pa finalni tretji krog kvalifikacij napredovala… »

V tretji krog se je prebila le Zidanškova

Delo 24.05.2023
Tamara Zidanšek bo edina slovenska tenisačica v zadnjem, tretjem krogu kvalifikacij. Kaja Juvan in Polona Hercog sta končali v drugem krogu. Zidanškova je danes po hudem boju premagala Rusinjo Anastazijo Zaharovo, ki na lestvici WTA zaseda 179. mesto… »

Slovenke v pokalu Billie Jean King v skupini z Avstralijo in Kazahstanom

RTV Slovenija 24.05.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je na žrebu v Londonu dobila tekmice v skupinskem delu zaključnega turnirja pokala Billie Jean King. Slovenija bo novembra v Sevilli v skupini igrala z Avstralijo in Kazahstanom. Slovenija si je uvrstitev med… »

Slovenija dobila težke tekmice, med njimi tudi Ribakina

SiolNET 24.05.2023
Slovenska ženska teniška reprezentanca je na žrebu v Londonu dobila tekmice v skupinskem delu zaključnega turnirja pokala Billie Jean King (BJK). Slovenija bo novembra v Sevilli v skupini igrala z Avstralijo in Kazahstanom. Sportal Zaključni turnir… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem