Povezane novice

Stojanović Empoliju priboril točko v Veroni, Milan si je zagotovil mesto v ligi prvakov

SiolNET 26.05.2023
Sredi tedna je Samir Handanović z Interjem dvignil italijansko pokalno lovoriko, zdaj pa se na Apeninskem polotoku igra predzadnji krog prvenstva. Pred tem krogom tretji Milančani so v soboto zvečer gostili peto Atalanto in zmagali s 3:2. Slovenski… »

Oslabljeni Real bližje drugemu mestu, Barcelona prekinila niz porazov

SiolNET 26.05.2023
Španski prvak Barcelona je v predzadnjem krogu la lige prekinila niz porazov, potem ko so izgubili zadnji dve tekmi. V nedeljo so doma igrali z Mallorco in zmagali s 3:0. Že v soboto pa je Real Madrid, ki se z Atleticom bori za končno drugo mesto… »

Dortmund slavil pred tekmo, a po šokantnem razpletu je prvak Bayern!

SiolNET 26.05.2023
Neverjeten razplet nemške bundeslige. Borussia Dortmund je imela pred zadnjim krogom dve točki prednosti pred Bayernom iz Münchna. Navijači so v Dortmundu slavili že pred tekmo z Mainzem, nato pa: v prvem polčasu so dobili dva gola in zapravili… »

V bundesligi se po 11 letih obeta zamenjava oblasti

Delo 26.05.2023
Sobotne zadnje tekme v nemški bundesligi bodo dale odgovore na vprašanja, kdo bo prvak, kdo bo šel v ligo prvakov in druge evropske pokale ter kdo bo izpadel. Napoli, Barcelona in Manchester City so si v petih najboljših evropskih ligah že zagotovili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem