Povezane novice

Vegas v zadnji tretjini s tremi goli strl odpor Floride

RTV Slovenija 04.06.2023
V Las Vegasu se je začela finalna serija Lige NHL. Gostje s Floride so po nekaj minutah vodili z 1:0, na koncu pa so se gostitelji veselili visoke zmage, saj so bili boljši s 5:2. Tako prva kot druga tretjina sta se končali z 1:1, v zadnji pa so Golden… »

Zlata zadnja tretjina za prvi korak do Stanleyjevega pokala #video

SiolNET 04.06.2023
V noči na nedeljo se je onstran Atlantika začelo zadnje dejanje klubske sezone v najmočnejši hokejski ligi. V velikem finalu lige NHL se za Stanleyjev pokal merita moštvi Vegas Golden Knights in Florida Panthers. Prvo tekmo so s 5:2 dobili hokejisti… »

Vegas Golden Knights do prve zmage v finalu lige NHL

Dnevnik 04.06.2023
Hokejisti moštva Vegas Golden Knights so dobili prvo tekmo velikega finala severnoameriške hokejske lige NHL. Na domačem terenu so ugnali Florido Panthers s 5:2 (1:1, 1:1, 3:0). Po dveh izenačenih tretjinah so tekmo v zadnjem delu odločili Zach… »

Odlična zadnja tretjina zlatih vitezov odločila prvo finalno tekmo

Zurnal24 04.06.2023
Hokejisti moštva Vegas Golden Knights so dobili prvo tekmo velikega finala severnoameriške hokejske lige NHL. Na domačem terenu so ugnali Florido Panthers s 5:2 (1:1, 1:1, 3:0). Vegas Golden Knights so prišli do prve zmage v finalu lige NHL. Po dveh… »

Zlati vitezi še korak bližje Stanleyevemu pokalu

Delo 04.06.2023
Hokejisti Vegas Golden Knights so finale lige NHL začeli z zmago, od Floride Panthers so bili boljši s 5:2. Od Stanleyevega pokala jih ločijo še tri zmage. V finalu hokejske lige NHL se merita dve ekipi iz t.i. sončnega pasu (Sun Belt), Las Vegas in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem