Povezane novice

Slovenski selektor po porazu: To je zagotovo težek trenutek, a ...

SiolNET 15.06.2023
"To je za nas zagotovo težek trenutek, a na takšnem tekmovanju, kot je evropsko prvenstvo, ne moreš dolgo časa razmišljati o eni tekmi," je po porazu slovenske ženske košarkarske reprezentance na prvi tekmi domačega EuroBasketa proti Veliki… »

Slovenke po odličnem začetku popustile in ostale praznih rok

SiolNET 15.06.2023
Slovenska ženska košarkarska reprezentanca je izgubila prvo tekmo na domačem evropskem prvenstvu. Izbranke Georgiosa Dikaioulakosa so v prvem polčasu vodile z 18 točkami prednosti, na koncu pa so po tesni končnici z 71:76 morale priznati premoč… »

Slovenke na uvodu močno razočarale

Dnevnik 15.06.2023
Slovenska ženska košarkarska reprezentanca je izgubila prvo tekmo na domačem EP. S 76:71 je bila v četrtek v Stožicah boljša Velika Britanija. Druga tekma v skupini C kapetanko Tejo Oblak in soigralke čaka v petek ob 18. uri proti Nemkam. Težko… »

Slab začetek, dober konec, je hitro postalo geslo Teje Oblak & Co.

Delo 15.06.2023
Slovenska reprezentanca je v Stožicah vodila že s +18, njena kapetanka je dosegla 25 točk, toda pomembne zmage so se veselile košarkarice Velike Britanije. V nadaljevanju preberite: »Naše košarkarice so si zaslužile evropsko prvenstvo na domačih… »

Slovenke ob porazu na prvi tekmi EuroBasketa prelahko zapravljale visoko prednost

RTV Slovenija 15.06.2023
Slovenske košarkarice so neuspešno začele domače evropsko prvenstvo. Prvo tekmo EvroBasketa so v Stožicah izgubile proti Veliki Britaniji (76:71), potem ko so vodile tudi za 18 točk. 39. izvedbo turnirja najboljših reprezentanc stare celine prvič… »

Silovit začetek, slab konec

Primorske 15.06.2023
Slovenska ženska košarkarska reprezentanca je evropsko prvenstvo v Stožicah začela s porazom proti Veliki Britaniji. Po vodstvu za 18 točk je v drugem polčasu sledil preobrat Britank, ki so slavile s 76:71. Jutri Slovenke čaka tekma z Nemkami… »

Teja Oblak uživa v velikih trenutkih in bo tudi na domačem EP

Delo 15.06.2023
Slovenske košarkarice ob današnjem začetku evropskega prvenstva za ženske ob 18. uri proti Veliki Britaniji v Stožicah. Odštevanja za slovenske košarkarice in njihove navijače je konec. Danes se bo v Ljubljani in Tel Avivu začelo 39. evropsko… »

Preboj v četrtfinale bi bil za Slovenke že velik uspeh

Primorske 15.06.2023
Slovenija in Izrael od danes do 25. junija gostita evropsko prvenstvo (EP) za košarkarice. Naslov s prejšnjega eurobasketa, ki sta ga družno organizirali Španija in Francija, brani Srbija. Slovenija se bo na svojem četrtem EP skušala prvič prebiti… »

Rakete po četrtfinale

Dnevnik 15.06.2023
Ženska košarkarska reprezentanca Slovenije se bo v prvem krogu skupine C na evropskem prvenstvu v Ljubljani danes ob 18. uri v Stožicah pomerila z Veliko Britanijo. Po pripravah, ki so jih začele in končale v Ljubljani, vmes vadile še v Zrečah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem