Povezane novice

Seewer zmagal na Švedskem, Gajser deseti

RTV Slovenija 13.08.2023
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na dirki za svetovno prvenstvo v Uddevalli na Švedskem v razredu MXGP končal na desetem mestu, potem ko je bil deseti v prvi in peti v drugi vožnji. Zmagal je Švicar Jeremy Seewer. Gajser je na Švedskem, ki je zanj… »

Dež, blato, luknje, padci ... Ena dobra vožnja Tima Gajserja.

SiolNET 13.08.2023
Težke razmere so bile na 15. dirki svetovnega prvenstva v motokrosu. Dež, blato, stoječa voda in luknje. In ni manjkalo padcev. Prva vožnja v MXGP se je tako ponesrečila Timu Gajserju. Končal jo je na 12. mestu. Brez napak pa je odpeljal drugo, ko… »

Velike težave Tima Gajserja na Švedskem

Delo 13.08.2023
Slovenski motokrosistični šampion na dirki za svetovno prvenstvo v razredu MXGP v Uddevalli ni unovčil odličnega štartnega izhodišča. Slovenskemu motokrosističnemu asu Timu Gajserju (Honda) se po odličnem nastopu v kvalifikacijah dirka za veliko… »

Seewer zmagovalec Švedske, Gajser deseti

Dnevnik 13.08.2023
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na dirki za svetovno prvenstvo v švedski Uddevalli v razredu MXGP končal na desetem mestu, potem ko je bil deseti v prvi in peti v drugi vožnji. Zmagal je Švicar Jeremy Seewer. V razredu MX2 je bil slovenski dirkač… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem