Povezane novice

Božić je udaril dvakrat, Pavlović je dvakrat vrnil

Delo 19.08.2023
V nadaljevanju 5. kola slovenskega nogometnega prvenstva je Maribor iztržil le eno točko proti Rogaški, Celje osvojil vse tri v Domžalah. V nedeljskem nadaljevanju 5. kola Prve lige Telemach so nogometaši Rogaške in Maribora v Krškem razšli z… »

Hud udarec za Chelsea, prvaki stoodstotni tudi po derbiju

SiolNET 19.08.2023
Na angleških zelenicah se ta konec tedna odvija drugi krog nove sezone premier lige. Chelsea je na gostovanju pri West Hamu klonil z 1:3, na prvi tekmi dneva pa je Aston Villa s kar 4:0 odpihnila Everton. Sobota je postregla z dvema derbijema –… »

Barcelona se je rešila, Oblak do točke, Real na vrh

SiolNET 19.08.2023
Nogometaši Barcelone so v drugem krogu španskega prvenstva prišli do prve zmage. Katalonci so proti Cadizu slavili po zaslugi dveh zadetkov v zaključku tekme (2:0). Jan Oblak z Atletico Madridom, ki je v prvem krogu zabeležil zanesljivo zmago, se je… »

"V finalu bo letelo dlje. Obeta se nam zanimiva tekma."

SiolNET 19.08.2023
Glavni slovenski adut za odličje na 19. svetovnem prvenstvu v atletiki Kristjan Čeh je po sobotnih kvalifikacijah v metu diska zadovoljen z doseženim. Čeprav je upal, da si bo tako kot pred letom dni v Oregonu finale priboril z le enim metom prek… »

Alvarez zagotovil zmago Cityju, Tottenham ugnal rdeče vrage

RTV Slovenija 19.08.2023
Nogometaši Manchester Cityja so na derbiju 2. kroga Premier lige premagali Newcastle z 1:0. Tottenham je v drugem polčasu nadigral Manchester United (2:0). Evropski prvaki tri dni po dramatični zmagi nad Sevillo v evropskem superpokalu v Pireju (6:5 po… »

Nukić odločil vrtiljak preobratov v Kidričevem; že tretji poraz Mure

RTV Slovenija 19.08.2023
Nogometaši Olimpije so v 5. krogu Prve lige Telemach na tekmi številnih preobratov v Kidričevem s 4:5 premagali Aluminij, potem ko so zaostajali z 1:0, 2:1 in 4:3. Kalcer Radomlje je bil v Murski Soboti z 0:2 boljši od Mure in ji zadal že tretji… »

Rdeči vragi padli proti Tottenhamu brez Kana

Delo 19.08.2023
Brighton po novi visoki zmagi na vrh lestvice angleške nogometne lige. Nogometaši Brightona so v tekmi 2. krola angleškega prvenstva vpisali novo zmago s 4:1, tokrat so v gosteh premagali Wolverhampton in zaradi boljšega razmerja med doseženimi in… »

Hey Jude Bellingham

Delo 19.08.2023
Real Madrid po zasuku do zmage nad Almerio v 2. kolu španskega nogometnega prvenstva. Nogometaši madridskega Reala so v tekmi 2. kola španskega prvenstva v gosteh premagali Almerio s 3:1. Z drugo zmago se trenutno nahajajo na vrhu prvenstvene lestvice… »

NOVA ZMAGA: Koprčani skočili tik pod vrh lestvice (VIDEO)

Regional 19.08.2023
Nogometaši Kopra so v tekmi 5. kroga Prve lige Telemach premagali Bravo s 3:0 (1:0). Začetek tekme, FORZA KOPER! ???????? Posted by FC Koper on Friday, August 18, 2023 Koprčani so v prejšnjem krogu doživeli prvi poraz v novi sezoni, pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem