Povezane novice

Čeh obrambo naslova končal s srebrom

Delo 21.08.2023
Kristjan Čeh na mundialu v zadnji seriji finala diska prevzel vodstvo, a je Daniel Ståhl le izvlekel zlato. V finalu tudi Tina Šutej. V nadaljevanju preberite: Kristjan Čeh je bil na svetovnem prvenstvu v atletiki v Budimpešti v finalu meta diska… »

Kristjan Čeh osvojil srebro v Budimpešti

Nova 24TV 21.08.2023
Kristjan Čeh na svetovnem prvenstvu v Budimpešti. (Foto: AFP) Kristjan Čeh je na 19. svetovnem prvenstvu v Budimpešti v finalu meta diska s 70,02 metra, daljavo je dosegel v zadnji seriji, osvojil srebrno medaljo. Naslov prvaka, ki ga je osvojil lani… »

Na spektaklu večera Stahl vzel skalp Čehu

Dnevnik 21.08.2023
Finale meta diska je bil po razburljivosti eden vrhuncev svetovnega prvenstva, v katerem je moral aktualni svetovni prvak priznati premoč izkušenemu Švedu. Tina Šutej se je uvrstila v finale skoka ob palici, najhitrejša sprinterka na svetu pa je… »

Čeh: Obljubim, da bom še svetovni prvak in tudi rekord prvenstev bom vzel nazaj

RTV Slovenija 21.08.2023
Kristjan Čeh je prepričan, da bo še postal svetovni prvak v metu diska. V Budimpešti je zadovoljen tudi s srebrom. To je sedma medalja za Slovenijo v 40-letni zgodovini svetovnih prvenstev. V dramatični zadnji seriji je 24-letni Ptujčan s 70,02… »

O žlahtnosti Čehove kolajne sta odločila izjemna zadnja meta

Zurnal24 21.08.2023
Slovenski atlet je v zadnjem metu tekmovanja izgubil zlato odličje. Na svetovnem prvenstvu v Budimpešti je v finalu nastopil največji slovenski adut za kolajno. Kristjan Čeh je sicer v metu diska branil naslov svetovnega prvaka. V kvalifikacijah je… »

Odlični Čeh je v Budimpešti osvojil srebro

Delo 21.08.2023
Branilec naslova Kristjan Čeh je v zadnji seriji disk vrgel do 70,02 metra, a to ni bilo dovolj za obrambo naslova svetovnega prvaka. Kristjan Čeh, osrednja figura v slovenski izbrani vrsti na atletskem SP v Budimpešti, je znova blestel, a naslova… »

Čeh odličen, toda zlato je z rekordom SP-jev z zadnjim metom vzel Stahl

RTV Slovenija 21.08.2023
Slovenska atletika se veseli novega velikega uspeha. Kristjan Čeh je na svetovnem prvenstvu znova osvojil medaljo v metu diska, po lanskem zlatu v Eugenu je bil v Budimpešti srebrn. V razburljivem finalu je bil boljši le Šved Daniel Stahl z 71,46 m… »

Izjemni Kristjan Čeh do srebra na svetovnem prvenstvu v Budimpešti!

SiolNET 21.08.2023
Slovenski metalec diska Kristjan Čeh je na svetovnem atletskem prvenstvu v Budimpešti osvojil naslov svetovnega podprvaka. Premoč je moral priznati le Švedu Danielu Stahlu, olimpijskemu prvaku iz Tokia, ki je orodje v zadnjem metu tekme zalučal preko… »

"Spočiti se in nato 'raztrgati' ob 20.30"

RTV Slovenija 21.08.2023
Branilec naslova Kristjan Čeh je dobro razpoložen pred današnjo preizkušnjo. Meni, da bo za zlato medaljo dovolj met čez 70 metrov, optimistična pa sta tudi njegova glavna konkurenta Mykolas Alekna in Daniel Stahl. Prenos bo na TV SLO 2 in MMC-ju… »

Čeh v boju za zlato

Zurnal24 21.08.2023
Čeh nocoj ob 20.30 v obrambo svetovnega naslova v metu diska. Kristjan Čeh bo nocoj ob 20.30 v Budimpešti začel obrambo naslova svetovnega naslova v metu diska, ki ga je na prvenstvu v atletiki pred letom dni osvojil v ameriškem Eugenu. V… »

Kristjan Čeh nocoj brani naslov svetovnega prvaka

RTV Slovenija 21.08.2023
Tretji dan svetovnega prvenstva v atletiki v Budimpešti bo močno slovensko obarvan. Ob 20.30 se bo začel finale v metu diska, v katerem bo Kristjan Čeh branil naslov. V kvalifikacijah skoka s palico bo nastopila še ena kandidatka za medaljo Tina… »

Kdo bo poskušal Čehu prekrižati načrte?

SiolNET 21.08.2023
Danes je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti dan za veliki finale v metu diska. Naslov svetovnega prvaka brani naš as Kristjan Čeh, ki pa mu zvečer ne bo lahko. Že sam je opozoril, da je sezona v tej atletski disciplini nora in da medalja niti… »

Kvalifikacijsko zatišje pred finalnim viharjem

Dnevnik 21.08.2023
Glavni up Slovenije v boju za kolajno na svetovnem prvenstvu v atletiki v Budimpešti Kristjan Čeh se je s tretjo daljavo v metu diska prepričljivo uvrstil v drevišnji finale. Kvalifikacijski razplet potrjuje izenačenost in željo tekmecev, da… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem