Povezane novice

Šutej drugič zapored četrta na SP-ju, naslov sta si razdelili Moon in Kennedy

RTV Slovenija 23.08.2023
Slovenska rekorderka v skoku s palico Tina Šutej je v Budimpešti preskočila 4,80 m, s čimer je osvojila končno 4. mesto. Na višini 4,90 m sta si naslov razdelili Avstralka Nina Kennedy in Američanka Katie Moon. Varovanka trenerja Milana Kranjca, ki… »

Horvat v polfinale, Mišmaš Zrimšek v finale, Ratej razočarana

RTV Slovenija 23.08.2023
Peti dan svetovnega prvenstva v atletiki v Budimpešti je bil zelo zanimiv tudi za Slovence. Anita Horvat, ki ima velike načrte na 800 metrov, se je dopoldne kljub nekaj težavam uvrstila v polfinale. V svoji skupini je zasedla tretje mesto s časom… »

Tudi državni rekord ni bil dovolj za odličje. "To boli. Še bolj kot lani."

SiolNET 23.08.2023
Najboljša slovenska skakalka ob palici Tina Šutej je na svetovno prvenstvo v Budimpešto odšla z najvišjimi cilji, napovedala je napad na medaljo in poudarila, da bo zanjo treba skočiti nov državni rekord. Ta ji je uspel, skakala je izjemno in… »

Tina Šutej tik za stopničkami, Maruša Mišmaš Zrimšek nadaljuje izjemen niz

SiolNET 23.08.2023
Tina Šutej je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti v skoku s palico osvojila četrto mesto. Slovenska rekorderka je preskočila 4,80 metra in s tem postavila slovenski rekord na prostem, ki je do zdaj znašal 4,76 m, a na koncu v izjemni konkurenci tudi… »

Tudi s tekom, polnim napak, zanesljivo v polfinale

SiolNET 23.08.2023
V dopoldanskem delu slovenske "super srede" na svetovnem atletskem prvenstvu v Budimpešti je svoj prvi tek opravila tudi Anita Horvat. V teku na 800 metrov se je zanesljivo uvrstila v polfinale, v svoji skupini je zasedla tretje mesto s časom 2:00,06… »

Hiter konec za veteranko, ki pa še ni rekla zadnje

SiolNET 23.08.2023
Za slovensko veteranko, 41-letno metalko kopja Martino Ratej, je neuspešen dan na svetovnem atletskem prvenstvu v Budimpešti. V kvalifikacijah se ni znašla, njen najdaljši met je bil 54,41 metra, kar je bilo daleč od kvalifikacijske norme za finale… »

Sijajna Tina Šutej z rekordom brez kolajne

Dnevnik 23.08.2023
Odlični slovenski peti tekmovalni dan svetovnega prvenstva v atletiki sta ob četrtem mestu slovenske rekorderke skoka ob palici dopolnili Maruša Mišmaš Zrimšek in Anita Horvat. Prva je napredovala v finale teka na 3000 metrov zapreke, druga v… »

Odlična Tina Šutej za las ostala brez kolajne

Delo 23.08.2023
Tina Šutej je v prvo preskočila 4,80 metra, toda bila neuspešna na rekordni višini 4,85 in se morala sprijazniti s četrtim mestom na SP v Budimpešti. Slovenska rekorderka v skoku s palico Tina Šutej je na svetovnem prvenstvu v atletiki v… »

Slovenija blizu druge kolajne na tem SP

Zurnal24 23.08.2023
Slovenska skakalka ob palici je še drugič zapored osvojila četrto mesto na svetovnem prvenstvu. Tina Šutej je pred svetovnim prvenstvom v Budimpešti pogumno napovedala kolajno, kljub odličnemu nastopu pa je za las zaostala za želenim ciljem… »

Slovenka danes v boj za odličje

Zurnal24 23.08.2023
Tina Šutej v boj za medaljo na SP v atletiki. Slovenska rekorderka v skoku s palico Tina Šutej bo na svetovnem prvenstvu v atletiki v Budimpešti nocoj ob 19.30 nastopila v finalu, Po kvalifikacijah, v katerih je skočila samodejno kvalifikacijsko normo… »

Horvatova v finišu do polfinala, Ratejeva razočarana

Delo 23.08.2023
Anita Horvat se je v ciljni ravnini prebila na tretje mesto teka na 800 metrov in se uvrstila v polfinale SP v atletiki. Martina Ratej v kopju zadnja. Slovenska rekorderka Anita Horvat je bila tretja v prvem krogu teka na 800 m v peti skupini in se je po… »

"Naredili bomo vse, da bo prav Kristjan ta, ki bo postavil nov svetovni rekord"

SiolNET 23.08.2023
"Takšni napeti dvoboji so odlični za naš šport," nam je v Budimpešti navdušeno razlagal nekdanji estonski šampion v metu diska in lastnik tretjega najdaljšega meta v zgodovini Gerd Kanter. Od lani je trener slovenskega šampiona Kristjana Čeha in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem