Povezane novice

Znani še zadnji udeleženci lige prvakov, PSV za napredovanje prerešetal Škote

SiolNET 29.08.2023
Nastop v skupinskem delu lige prvakov je imelo zagotovljenih 26 klubov, šest pa si jih je to čast izborilo v kvalifikacijah. V torek zvečer je to uspelo Galatasarayu, Bragi, Young Boys, v sredo pa še PSV, Köbenhavnu in Royal Antwerp. Vsi zmagovalci… »

Portugalci pred vrati raja ustavili Panathinaikos s tremi Slovenci

Delo 29.08.2023
Napredovanje v skupinski del lige prvakov sta si danes ob Bragi zagotovila tudi turški Galatasaray in švicarski Young Boys. Nogometašem Panathinaikosa, katerega člani so tudi slovenski reprezentanti Andraž Šporar, Adam Gnezda Čerin in Benjamin… »

V slovenski skupini prva zmaga Špancem

SiolNET 29.08.2023
Drugi dan evropskega prvenstva za odbojkarje se je začelo tudi v slovenski skupini B. Sogostiteljica prvenstva Bolgarija je v Varni izgubila s Španijo z 1:3 v nizih. Slovenski odbojkarji bodo branjenje srebra in napad na prvo mesto v skupini začeli v… »

Ponujeno priložnost je zgrabil z obema rokama: Hvaležen sem

SiolNET 29.08.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v ponedeljek prispela na prizorišče evropskega prvenstva v Varno, kjer jo v sredo ob 16.30 čaka uvodna tekma z Ukrajino. Del igralske zasedbe je tudi najstnik Rok Bračko. "Moj prvi cilj je bil, da sem na… »

Nov udarec za Latvijo, ostali tudi brez kapetana

SiolNET 29.08.2023
Kapetan latvijske košarkarske reprezentance Dairis Bertans je končal nastope na svetovnem prvenstvu v košarki, potem ko si je poškodoval mišico levega stegna. Poškodoval se je na tekmi proti Franciji v Džakarti, na tej tekmi so Latvijci slavili z… »

Tekmeca Slovenije v drugem delu natresla več kot 100 točk

SiolNET 29.08.2023
Izbranci Aleksandra Sekulića, ki so si z dvema zmagama v ponedeljek že priborili nastop v drugem delu svetovnega prvenstva, so spremljali dogajanje v tretjem krogu skupine E, s katero se v nadaljevanju križa skupina F. Najprej so videli tretjo zmago… »

Nemški zvezdnik pogleduje proti Sloveniji in Dončiću: To sploh ni pomembno

SiolNET 29.08.2023
Na svetovnem prvenstvu so boje zaključile reprezentance v skupini E, s katero se bo v nadaljevanju križala Slovenija. Zdaj je že znano, da se bodo Slovenci po tekmi z Zelenortskimi otoki v boju za četrtfinale najprej v petek pomerili z Avstralijo in… »

Slovenci v boj za četrtfinale z Avstralci in Nemci

RTV Slovenija 29.08.2023
Nemški košarkarji so dobili še tretjo tekmo v skupini E letošnjega SP-ja na Okinavi. Izbrano vrsto Finske so premagali s 101:75. Iz skupine, ki se križa s slovensko, po zmagi nad Japonsko napreduje tudi Avstralija (109:89). Finci so držali… »

Tavares: Luka je bil rojen za igranje košarke

RTV Slovenija 29.08.2023
Letos je minilo pet let, odkar sta se Luka Dončić in Edy Tavares v dresu madridskega Reala veselila naslova v Evroligi. Zdaj si bosta stala na nasprotnih straneh, ko se bosta na svetovnem prvenstvu pomerili reprezentanci Slovenije in Zelenortskih… »

Košarkarski superzvezdnik: "Luka je najboljši na svetu!"

Zurnal24 29.08.2023
Za zvezdnika Real Madrida ni dvoma, kdo je najboljši košarkar na svetu. Košarkarji Slovenije so z zmago proti Gruziji izpolnili prvi cilj na svetovnem prvenstvu, napredovanje v drugi del, v sredo ob 13.30 pa morajo formalno potrditi še prvo mesto v… »

Afriški orjak popihal na dušo prijatelju Luki Dončiću

SiolNET 29.08.2023
Košarkarji Slovenije so z zmago proti Gruziji izpolnili prvi cilj na svetovnem prvenstvu, napredovanje v drugi del, v sredo ob 13.30 pa morajo formalno potrditi še prvo mesto v skupini in stoodstotni izkupiček na prvih treh tekmah. Luko Dončića čaka… »

Navijač skušal zmesti Američana, ki je odgovoril na prav poseben način #video

SiolNET 29.08.2023
Največ pozornosti v ponedeljkovem dogajanju na svetovnem prvenstvu je bilo namenjene med drugim tudi tekmi med ZDA in Grčijo, ki so jo več kot zanesljivo s 109:81 dobili Američani. A še več kot o samem obračunu se je po tekmi pisalo o odzivu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem