Povezane novice

Benjamin Savšek drugič svetovni prvak

RTV Slovenija 22.09.2023
Kanuist Benjamin Savšek se veseli novega velikega uspeha. Naslovu olimpijskega prvaka je dodal naslov svetovnega prvaka v slalomu na divjih vodah. Olimpijski prvak iz Tokia je bil najboljši že v polfinalu, v finalu pa je zanesljivo premagal vse… »

Benjamin Savšek z vožnjo za učbenike drugič svetovni prvak

Dnevnik 22.09.2023
Kanuist na divjih vodah Benjamin Savšek je s popolno vožnjo drugič postal svetovni prvak v slalomu na šampionatu v Londonu. Slovenski kanuist Benjamin Savšek, aktualni olimpijski prvak iz Tokia, je še drugič postal svetovni prvak v slalomu na… »

Benjamin Savšek še naprej zlato kroti divjo vodo

Delo 22.09.2023
Slovenski mojster kanuja aktualnemu naslovu olimpijskega prvaka iz Tokia v Londonu dodal še svetovnega. V nadaljevanju preberite: Mojster ostaja mojster, četudi je star 36 let. Kanuist Benjamin Savšek je namreč v Londonu na progi v dolini Lee še… »

Kako naprej? Počutil se je nekoliko starega.

SiolNET 22.09.2023
Benjamin Savšek je prišel še do enega velikega uspeha v karieri, potem ko je še drugič v karieri osvojil naslov svetovnega prvaka. V pogovoru nam je nekoliko presenetljivo razkril, da se je ob dveh mladeničih na stopničkah počutil nekoliko… »

Slovenski as še drugič v karieri svetovni prvak

Zurnal24 22.09.2023
Benjamin Savšek drugič svetovni prvak. Slovenski kanuist Benjamin Savšek je v Londonu še drugič v karieri postal svetovni prvak v slalomu na divjih vodah. Olimpijski prvak iz Tokia je bil najboljši že v polfinalu, v finalu pa je zanesljivo premagal… »

Benjamin Savšek je postal svetovni prvak! #video

SiolNET 22.09.2023
Benjamin Savšek, slovenski kanuist na divjih vodah, je na svetovnem prvenstvu v Londonu postal svetovni prvak. Zanj je to že drugi naslov svetovnega prvaka v njegovi športni karieri. Sportal "Saj nikamor nisem šel" Benjamin Savšek, sicer aktualni… »

Benjamin Savšek svetovni prvak

Delo 22.09.2023
V finalu v Londonu olimpijski zmagovalec Savšek drugič po Pauju leta 2017 postal svetovni prvak, Luka Božič deseti. Slovenski kanuist Benjamin Savšek je v Londonu še drugič v karieri po Pauju leta 2017 postal svetovni prvak v slalomu na divjih… »

SLOVENEC ŽE DRUGIČ POSTAL SVETOVNI PRVAK: Benjamin Savšek zanesljivo premagal vse tekmece (VIDEO)

Regional 22.09.2023
Slovenski kanuist Benjamin Savšek je v Londonu še drugič v karieri postal svetovni prvak v slalomu na divjih vodah. Olimpijski prvak iz Tokia je bil najboljši že v polfinalu, v finalu pa je zanesljivo premagal vse tekmece. Francoza Nicolasa Gestina… »

Savšek napovedal naskok na svetovni vrh

Zurnal24 22.09.2023
V polfinalu svetovnega prvenstva je slovenski as deklasiral konkurenco. Olimpijski prvak Benjamin Savšek in Luka Božič sta se na slalomskem svetovnem prvenstvu na divjih vodah v Londonu uvrstila v finale kanuistov. Savšek je kljub dotiku v polfinalu v… »

"Saj nikamor nisem šel"

SiolNET 22.09.2023
Peter Kauzer, slovenski kajakaš na divjih vodah, ta teden tekmuje na progi, kjer je imel ponesrečen olimpijski nastop in kjer je staknil hudo poškodbo. Kljub temu slovenski kajakaš pravi, da je ta proga zanj ena od najljubših. To je dokazal že na… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred tremi uramiše 11 povezanih

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 6 uramiše 2 povezani

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 5 uramiše 2 povezani

Sadil marihuano in kradel elektriko

Zurnal24 pred 6 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem