Povezane novice

Nemoč Maribora, žvižgi s tribun, Celje in Koper prevzemata primat

SiolNET 22.09.2023
Na zadnji tekmi devetega kroga prve slovenske nogometne lige je Maribor doživel tretji zaporedni poraz. Z 0:1 je izgubil proti Kopru, s tribun ljudskega vrta so se slišali žvižgi. V soboto so vodilni Celjani z 1:0 ugnali Radomlje in na lestvici… »

Zmaji iz Gradca poslali vabilo v Tivoli

Delo 22.09.2023
SŽ Olimpija se po podvigu na Dunaju tudi iz avstrijske Štajerske vrača z zmago. Ekipa Upija Karhule je trikrat vodila in v podaljšku ugnala Graz99ers. Super začetek sezone v ICEHL za hokejiste SŽ Olimpije. Po uvodnem domačem porazu šele v… »

Olimpija v 75. sekundi podaljška do zmage

SiolNET 22.09.2023
Hokejisti HK SŽ Olimpija so odigrali tretjo tekmo nove sezone IceHL in Graz premagali s 3:2. Po 60 minutah je bilo 2:2. Za ljubljansko ekipo sta zadela Kristjan Čepon in Nik Simšič. V drugi minuti dodatka je tekmo odločil Will Cullen. Že v soboto ob… »

Cullen v podaljšku zagotovil Olimpiji dve točki v Gradcu

RTV Slovenija 22.09.2023
Hokejisti Olimpije so z zelo dobro predstavo odnesli dve točki iz Gradca v 3. krogu Lige IceHL. V dvorani Merkur so bili zmaji boljši od gostiteljev v podaljšku (2:3). V 62. minuti je odločil Will Cullen. Ljubljančani imajo po treh krogih že šest… »

Preobrat v Domžalah, konec tedna v znamenju derbija med Mariborom in Koprom

Delo 22.09.2023
Nogometaši Domžal so v 9. kolu Prve lige Telemach premagali Aluminij z 2:1 (0:1). V soboto tri tekme, v nedeljo Koprčani v Ljudskem vrtu. Nogometaši Domžal so v prvi tekmi 9. kola Prve lige Telemach premagali Aluminij z 2:1 (0:1). Strelci: 0:1 Susso… »

Domžalčani v zadnjih minutah do preobrata, Kosić dočakal prvo zmago

RTV Slovenija 22.09.2023
Nogometaši Domžal so na uvodni tekmi 9. kroga Prve lige premagali Aluminij z 2:1. Kidričani so vodili vse do 79. minute, nato pa so prejeli dva zadetka in ostajajo na zadnjem mestu. Trener Dušan Kosić je na klopi Domžal dočakal prvo zmago. Čeprav… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem