Povezane novice

Olimpija nemočna: nov poraz brez doseženega zadetka

RTV Slovenija 05.10.2023
Nogometaši Olimpije so po 2. krogu Konferenčne lige na dnu lestvice brez točk. Slovan iz Bratislave je v prvem polčasu zapravil 11-m, v drugem pa ne, tako da Stožice zapušča z zmago 0:1. Olimpija je bila nenevarna, obramba je znova delala preveč… »

Vidovšek zakrivil dve 11-metrovki, eno ubranil, druge ne

SiolNET 05.10.2023
Slovenski prvak Olimpija je prvič v skupinskem delu konferenčne lige igral v Ljubljani. V Stožice je v drugem krogu prišel najboljši slovaški klub Slovan Bratislava in zmagal z 1:0. Po prvem polčasu je bilo 0:0, Olimpija je imela en strel na gol… »

Odlična novica za Keka, Šporar se je vrnil, Liverpool spet na zmagoviti poti

SiolNET 05.10.2023
V četrtek so bili na delu tudi klubi, ki nastopajo v evropski ligi. "Slovenski" Panathinaikos, grški podprvak, za katerega nastopajo Andraž Šporar, Adam Gnezda Čerin in Benjamin Verbič, pri čemer se slednji ni znašel na seznamu za Evropo, je na… »

#fotogalerija Slovaški navijači čez dan po Ljubljani ob strogem policijskem spremstvu, zvečer v Stožicah slavili zmago

Dnevnik 05.10.2023
Pred tekmo, ki je potekala nocoj v ljubljanskih Stožicah, med ljubljansko Olimpijo in Slovanom iz Bratislave v Konferenčni ligi, zmagali so slednji, so Ljubljano čez dan zasedli navijači iz slovaške prestolnice. Po Ljubljani se je sprehajalo v več… »

Vodilni Salzburg trepetal do zadnje sekunde, a odnesel poln izkupiček

RTV Slovenija 05.10.2023
Tudi na četrti domači tekmi v Ligi IceHL so hokejisti SŽ-ja Olimpije ostali brez zmage. V 9. krogu so bili prvaki iz Salzburga boljši (2:3). Branilci naslova in trenutno vodilna ekipa je v Tivoliju upravičila vlogo favorita, čeprav so se jim zmaji… »

Panathinaikos kljub remiju ostaja na vrhu skupine

RTV Slovenija 05.10.2023
Na vrhu skupine F Evropske lige je kljub remiju v 2. krogu brez golov proti Maccabiju Hajfi ostal Panathinaikos. Druga tekma te skupine je pripadla Villarrealu, ki je premagal Rennes z 1:0. Adam Gnezda Čerin je v Izraelu igral do 67. minute. Tedaj je na… »

Ljubljančani praznih rok proti Salzburgu

Delo 05.10.2023
Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi 9. kroga lige ICEHL doma izgubili proti Salzburgu z 2:3 (0:1, 0:1, 2:1). Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi 9. kroga lige ICEHL doma izgubili proti Salzburgu z 2:3 (0:1, 0:1, 2:1). Dvorana Tivoli, gledalcev 920, sodniki… »

Olimpija pretila do konca, a so branilci naslova odpeljali zmago

SiolNET 05.10.2023
Hokejisti HK SŽ Olimpija so gostili vodilno ekipo IceHL Salzburg in po hudem boju izgubili z 2:3. Oba gola za Ljubljančane je prispeval latvijski napadalec Maris Bičevskis, Olimpija, za katero sta igrala oba novinca, napadalca Ville Leskinen in Jure… »

Konferenčna liga: Olimpija razočarala, trener Henriques zadovoljen

Dnevnik 05.10.2023
Olimpija je v drugem krogu konferenčne lige po skromni predstavi izgubila s Slovanom iz Bratislave z 0:1. Ljubljančani so bili zaradi anemične igre večinoma nenevarni za gol Slovakov, saj je trener Joao Henriques ponovno zgrešil s taktično… »

V Stožicah dve enajstmetrovki za Slovake, druga usodna za brezzobe zmaje

Delo 05.10.2023
Slovan iz Bratislave je v drugem kolu konferenčne lige premagal Olimpijo z 1:0. Naslednja tekma konec meseca na Ferskih otokih. Nogometaši ljubljanske Olimpije so v 2. krogu konferenčne lige izgubili proti Slovanu iz Bratislave z 0:1 (0:0). Edini gol… »

Končno tudi v Ljubljani evropski oktober

Delo 05.10.2023
Olimpija danes (18.45) prvič doslej v skupinskem delu konferenčne lige na domačem igrišču, tekmec je slovaški prvak. V nadaljevanju preberite: Pred nogometaši Olimpije je zgodovinski večer – prva tekma na domačem igrišču v skupinskem delu… »

Olimpija gosti Bratislavo s starima znancema

Dnevnik 05.10.2023
Nogometaši Olimpije se bodo v 2. krogu konferenčne lige predstavili domačim navijačem. Ljubljančani na tribunah pogrešajo več navijačev. Slovenski nogometni državni prvak bo danes v Stožicah, ob 18.45, v 2. krogu konferenčne lige gostil Slovana… »

Novice dneva »

Pogačar po silovitem napadu in zmagi tako rekoč odločil Giro

Gorenjski glas pred dvema uramaše 7 povezanih

Razpadanje izraelskega vojnega kabineta

Delo pred 5 uramiše 3 povezane

Motorista zaneslo na nasprotni pas

Dnevnik pred 50 minutamiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem