Povezane novice

Slovenci odščipnili točko favoriziranim tekmecem

Delo 06.10.2023
V kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu 2024 se je naša reprezentanca z izbrano vrsto Španije razšla z neodločenim izidom. Slovenska reprezentanca v futsalu je v Ljubljani prijetno presenetila v tretji tekmi kvalifikacij za nastop na… »

Velika točka Slovenije proti dvakratnim svetovnim prvakom

SiolNET 06.10.2023
Slovenska futsalska reprezentanca je v Tivoliju igrala tretjo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2024. Tekmec izbrancev Tomislava Horvata je bila Španija, dvakratni svetovni prvak. In Slovenci so z njo igrali neodločeno 1:1. Čez štiri dni bodo s… »

Zadetek Čopa in izjemne obrambe Berzelaka za veliko točko proti Španiji

RTV Slovenija 06.10.2023
Slovenska reprezentanca v futsalu je v Tivoliju na tretji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2024 iztržila veliko točko proti favorizirani Španiji (1:1). Slovenci se bodo z istim tekmecem merili še v torek ob 20.00 v Jaenu. Slovenci so na tekmi… »

Takšna je zdaj pot Slovenije do OI v Parizu

Zurnal24 06.10.2023
Zmaga proti Japoncem bi na stežaj odprla olimpijska vrata. Slovenski odbojkarji se bodo po porazu proti reprezentanci ZDA v soboto ob 12.25 v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah pomerili z Japonci. Ti imajo dva kroga pred koncem tako kot… »

Američani Slovencem zadali prvi poraz, Japonci nadigrali Srbe #video

SiolNET 06.10.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je na peti tekmi olimpijskih kvalifikacij z 1:3 (–18, 21, –20, –18) priznala premoč favoriziranim Američanom in v Tokiu prvič izgubila. Slovencem na že tako zahtevni tekmi ni mogel pomagati oboleli kapetan… »

Urnaut zbolel, Američani Slovence oddaljili od Pariza

Zurnal24 06.10.2023
Slovenski odbojkarji so v oslabljeni postavi v Tokiu prvič položili orožje. Odbojkarska reprezentanca Slovenije je na peti tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah doživela prvi poraz. V Tokiu so jo s 3:1 premagali Američani… »

ZDA v Tokiu ustavile zmagoviti pohod Slovenije

RTV Slovenija 06.10.2023
Slovenski odbojkarji so na peti tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah prihodnje leto v Parizu prvič izgubili. V Tokiu so jih s 3:1 premagali Američani. Slovenija prvič na turnirju v japonski prestolnici ni bila v vlogi… »

Američani ugnali Slovenijo brez Urnauta

Delo 06.10.2023
V 5. nastopu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja naša reprezentanca doživela prvi poraz. Kapetan Tine Urnaut zaradi bolezni ni mogel igrati. Slovenska odbojkarska reprezentanca je na peti tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih… »

Slovenski odbojkarji v Tokiu prvič poraženi

Dnevnik 06.10.2023
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v petem krogu turnirja skupine B olimpijskih kvalifikacij izgubila proti ZDA. Slovenska odbojkarska reprezentanca je na peti tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na olimpijskih igrah doživela prvi… »

Dvoboj neporaženih

Dnevnik 06.10.2023
Slovenski odbojkarji bodo po dnevu odmora danes ob 9. uri v Tokiu igrali svojo peto tekmo olimpijskega kvalifikacijskega turnirja. Njihov nasprotnik bodo ZDA, ki so, tako kot Slovenci, za zdaj še brez poraza. Po štirih odigranih krogih sta v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem