Povezane novice

Kopitar še brez novega rekorda, a Kralji zmleli Canadiense

RTV Slovenija 25.11.2023
Praznični konec tedna v ZDA je prinesel drugo zaporedno matinejo za hokejiste Los Angelesa, ki so dan po zmagi v Anaheimu (5:2), tokrat na domačem ledu nadigrali Montréal s 4:0. Anže Kopitar sicer še ni presegel klubskega rekorda Marcela Dionna… »

Kopitar v deveti zaporedni gostujoči zmagi kraljev do gola in podaje

Dnevnik 25.11.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL na gostovanju premagali Anaheim Ducks s 5:2. Odlično je igral tudi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, ki je v slabih 16 minutah dosegel gol in podajo. Kralji so zabeležili deveto zaporedno zmago… »

Kopitar po asistencah ujel rekorderja Dionna, kralji v gosteh ostajajo neporaženi

SiolNET 25.11.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so na gostovanju pri kalifornijskem tekmecu Anaheim Ducks zmagali s 5:2 in tako po devetih tekmah v gosteh še ne poznajo poraza. Anže Kopitar je k zmagi prispeval podajo in gol, s katerim je izenačil rekord franšize iz… »

Anžetovi Kralji nadaljevali sanjski niz

Delo 25.11.2023
Naš zvezdnik je k novi zmagi prispeval gol in podajo, slednja je bila zanj že 757. v NHL. Na vrhu večne lestvice klubskih podajalcev je ujel Marcela Dionna. Los Angeles Kings onstran Atlantika niso tisto moštvo, ki bi med spremljevalci utripa NHL… »

Kopitar potrdil zmago Kraljev v Anaheimu, rekord Buffala že zelo blizu

RTV Slovenija 25.11.2023
Hokejisti Los Angelesa so se z deveto zaporedno zmago na gostovanju približali rekordu Buffala iz sezone 2006/07, ko je na začetku sezone nanizal deset zmag v gosteh. Anaheim je izgubil proti razigranim Kraljem z 2:5. Kralji imajo zdaj drugi najdaljši… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem