Povezane novice

Celjani še naprej brez točke, tudi Wisla še drugič boljša

RTV Slovenija 29.11.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 9. krogu Lige prvakov doživeli še deveti poraz, petega doma. Izgubili so proti Wisli iz Plocka s 25:30 (13:15), Poljaki pa so jim na lestvici pobegnili za štiri točke. Slovenski prvaki so gostili… »

Še deveti poraz slovenskih prvakov

Delo 29.11.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v ligi prvakov klonili tudi proti igralcem Wisle iz Plocka. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v devetem kolu skupinskega dela lige prvakov doma s 25:30 (13:15) klonili tudi proti Wisli iz Plocka. Celjani so tako… »

Nov polom Cedevite Olimpije, ki ostaja pri ničli

Delo 29.11.2023
Ljubljanski košarkarji so morali pred svojimi navijači v evropskem pokalu priznati premoč tudi igralcem Pariza. Košarkarji Cedevite Olimpije so po polovici skupinskega dela evropskega pokala še edini brez zmage. V deveti tekmi so v Stožicah s 77:93… »

Zmajem proti vodilnemu Parisu pošla sapa v zadnji četrtini

RTV Slovenija 29.11.2023
Z dobrim napadom, a slabšo obrambo je Cedevita Olimpija držala stik s Francozi v prvem polčasu (44:48), a bolj se je tekma 9. kroga Evropskega pokala bližala h koncu, večja je bila prednost Parisa, ki je v Stožicah slavil s 93:77. Deveta tekma v… »

Nova evropska ničla Cedevite Olimpije

Dnevnik 29.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v evropskem pokalu doživeli nov, že deveti zaporedni poraz in so tako edino moštvo v tekmovanju brez zmage. V Stožicah je bil po pričakovanjih boljši Paris. Po dobrih predstavah v ligi ABA so pri košarkarski… »

Brez evropske zmage Cedevita Olimpija zdaj že deset mesecev

SiolNET 29.11.2023
Evropska suša Cedevite Olimpije brez zmage zdaj traja že deset mesecev. Tudi v devetem krogu EuroCupa je izgubila, proti vodilni ekipi skupine A Paris Basketball s 77:93. Justin Cobbs je dal 21 točk. Ni bilo prave energije, zadevali niso niti trojk… »

Rezultatski deja vu Celjanov proti Wisli

SiolNET 29.11.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v devetem krogu lige prvakov gostili Wislo iz Plocka, za katero igra tudi Miha Zarabec, in izgubili z istim izidom kot na prvi medsebojni tekmi (25:30). Celjani tako po devetih srečanjih ostajajo edino moštvo v… »

Zeljković optimistično pričakuje Lille: Ključno bo, da si bomo upali več igrati

RTV Slovenija 29.11.2023
Zoran Zeljković se je pred četrtkovo tekmo Konferenčne lige proti Lillu (ob 18.45) o tekmecih posvetoval tudi z nekdanjim soigralcem pri Domžalah Luko Elsnerjem, ki vodi Le Havre. "Zahteval bom, da pokažemo 'jajca'," je odločno zatrdil trener… »

Olimpija bi rada prebila evropski led

Dnevnik 29.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v 9. krogu evropskega pokala poskušali osvojiti prvo zmago. V Stožicah danes ob 18.30 gostijo prvouvrščeno moštvo v skupini A Paris. Po zmagah proti Partizanu in Budućnosti v ligi ABA pri košarkarski Cedeviti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem