Povezane novice

Kopitar eden junakov epskega preobrata kraljev, ki še naprej rušijo rekorde

Zurnal24 06.12.2023
Kralji po zaostanku treh zadetkov in podaljšku do zmage pri modrih jopičih. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL prišli do 15. zmage v sezoni in desete zaporedne v gosteh. Tokrat so bili v gosteh po podaljšku s 4:3 boljši od… »

Gostujoča desetka Kraljev: Kopitar podal za veliki preobrat

RTV Slovenija 06.12.2023
Hokejisti Los Angelesa so na gostovanju pri Columbusu slavili v podaljšku s 4:3 in niz gostujočih zmag na začetku sezone podaljšali na deset, s tem pa so izenačili rekord Lige NHL, ki je pred 17 leti uspel Buffalu. Dolgo je sicer kazalo, da se bo niz… »

Kralji po podaljšku do zmage pri modrih jopičih

Dnevnik 06.12.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL prišli do 15. zmage v sezoni in desete zaporedne v gosteh. Tokrat so bili v gosteh po podaljšku s 4:3 boljši od Columbus Blue Jackets. Strelec odločilnega gola je bil Drew Doughty, ki je zadel… »

Anže Kopitar prispeval svoje za nov rekord Los Angelesa

Delo 06.12.2023
Hokejistom Los Angeles Kings gre v tej sezoni lige NHL skoraj vse po načrtu, tudi kapetan Anže Kopitar igra kot prerojen. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL prišli do 15. zmage v sezoni in desete zaporedne v gosteh. Tokrat so… »

Kralji trpeli, po preobratu pa nadaljevali rekorden gostujoči niz #video

SiolNET 06.12.2023
Hokejisti Los Angeles Kings tudi po dveh mesecih od začetka sezone in desetih gostujočih tekmah ostajajo edino neporaženo moštvo v gosteh. Pri Columbus Blue Jackets so se sicer znašli v nezavidljivem položaju, po dveh tretjinah so zaostajali z 0:3… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem