Povezane novice

Ilka Štuhec se je kar sama posula s pepelom

Dnevnik 08.12.2023
Na prvi tekmi sezone v hitrih disciplinah svetovnega pokala v alpskem smučanju je bila prepričljivo najhitrejša Italijanka Sofia Goggia. Ilka Štuhec je z ogromnim zaostankom in 31. mestom ostala brez točk. Sofia Goggia je bila razred zase na prvi… »

Lampičeva kljub trem zgrešenim tarčam med deseterico; Rico Gross: Odličen dan

Delo 08.12.2023
Tudi v med dekleti norveško slavje na šprinterski tekmi v biatlonu v Hochfilznu. Anamarija Lampič je bila med najhitrejšimi in osvojila osmo mesto. Norveška biatlonka Ingrid Landmark Tandrevold je zmagovalka šprinta v avstrijskem Hochfilznu. S… »

Zmagi na Norveško, Lampičeva osma

Dnevnik 08.12.2023
Norveška biatlonka Ingrid Landmark Tandrevold je zmagovalka sprinta v Avstrijskem Hochfilznu. S "čisto desetko" na strelišču je za 4,1 sekunde ugnala Švedinjo Elviro Öberg in za 19,7 Francozinjo Justine Braisaz Bouchet, ki sta bili s puško… »

Anamarija Lampič po izjemnem zadnjem krogu med deseterico

RTV Slovenija 08.12.2023
Biatlonska karavana se je preselila v Hochfilzen in za uvod opravila obe sprinterski preizkušnji. Anamarija Lampič je z 8. mestom prvič v tej sezoni končala med prvih deset. Na moški tekmi so vsi štirje Slovenci osvojili točke, Jakov Fak je bil 22… »

Zmaga na Norveško, vsi štirje Slovenci do točk #video

SiolNET 08.12.2023
Norvežan Tarjei Boe je zmagovalec moškega biatlonskega sprinta za svetovni pokal v avstrijskem Hochfilznu. Na 10-kilometrski progi je za vsega 4,9 sekunde prehitel rojaka Sturlo Holma Laegreida in za 10 Šveda Sebastiana Samuelssona, ki pa je moral… »

Anamarija Lampič poletela med deseterico #video

SiolNET 08.12.2023
Anamarija Lampič se je z izjemnim tekom prebila na izvrstno osmo mesto na sprinterski tekmi svetovnega pokala v avstrijskem Hochfilznu. Trikrat je morala v kazenski krog, za zmagovalko, Norvežanko Ingrid Landmark Tandervold, je zaostala 54 sekund… »

Anamarija Lampič z izjemnim obetom, slavje Norvežanke

Zurnal24 08.12.2023
Biatlonke so se v avstrijskem Hochfilznu pomerile v sprintu. Norveška biatlonka Ingrid Landmark Tandrevold je zmagovalka sprinta v Avstrijskem Hochfilznu. S "čisto desetko" na strelišču je za 4,1 sekunde ugnala Švedinjo Elviro Öberg in za 19,7… »

Goggia sekundo pred vsemi, Ilka se je borila za preživetje

RTV Slovenija 08.12.2023
Čeprav na progi ni imela najboljših občutkov, je Sofia Goggia prepričljivo zmagala na uvodnem superveleslalomu sezone v St. Moritzu. V oblačnem in meglenem vremenu je Ilka Štuhec zasedla 31. mesto. Goggia je na tehnično zahtevni progi 23. zmago v… »

Ilka Štuhec: To je bilo slabo, dan za pozabiti, jutri je nov

Delo 08.12.2023
Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal v St. Moritzu. Ilka Štuhec je osvojila 31. mesto. Zaostala je več kot štiri sekunde. Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v… »

Vsi Slovenci s točkami, a daleč od vrha, načeti Jakov Fak imel dve krizi

Delo 08.12.2023
Norvežan Tarjei Bø je zmagovalec moškega biatlonskega šprinta za svetovni pokal v avstrijskem Hochfilznu. Med Slovenci najboljši Jakov Fak na 22. mestu. Norvežan Tarjei Boe je zmagovalec moškega biatlonskega šprinta za svetovni pokal v avstrijskem… »

Ilka Štuhec z uvodom za pozabo, Italijanka razred zase

SiolNET 08.12.2023
Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka prvega superveleslaloma v novi sezoni svetovnega pokala v St. Moritzu. 31-letna Goggia je bila na prvi preizkušnji v hitrih disciplinah v sezoni daleč najhitrejša, drugo Avstrijko Cornelio Hütter je prehitela kar… »

Prva tekma v hitrih disciplinah pod streho, Štuhčeva se ni znašla

Zurnal24 08.12.2023
Slovenska smučarka Ilka Štuhec je zgrešila točke svetovnega pokala na prvi ženski tekmi v hitrih disciplinah sezone 2023/2024. Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v St. Moritzu v Švici. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem