Povezane novice

Lampič bila v dilemi, ali naj sploh nastopi, nato pa zgrešila kar polovico strelov

RTV Slovenija 09.12.2023
Elvira Öberg je v Hochfilznu zanesljivo dobila zasledovalno tekmo biatlonk za svetovni pokal, drugo mesto je pripadlo Švicarki Leni Häcki Gross, tretje pa Norvežanki Ingrid Tandervold. Najboljša Slovenka Anamarija Lampič je imela zelo slab strelski… »

Lampičeva z desetimi kazenskimi krogi

Delo 09.12.2023
Švedinja Elvira Öberg zmagovalka zasledovanja v Hochfilznu, Slovenke zastreljale uvrstitve. Švedska biatlonka Elvira Öberg je zmagala na zasledovalni tekmi za svetovi pokal v avstrijskem Hochfilznu. Slovenke so dobre uvrstitve izgubile na strelišču… »

Anamarija Lampič spet izjemno hitra v smučini, na strelišču pa ...

SiolNET 09.12.2023
Švedinja Elvira Öberg je zmagovalka zasledovalne tekme za svetovi pokal v avstrijskem Hochfilznu. Slovenke so dobre uvrstitve izgubile na strelišču. Najboljša je bila Anamarija Lampič s kar desetimi kazenskimi krogi na 33. mestu, ki je edina… »

Johannes Thingnes Boe do prve zmage v sezoni, Fak je napredoval

SiolNET 09.12.2023
Norvežan Johannes Thingnes Boe je zmagovalec biatlonske zasledovalne tekme za svetovni pokal v Hochfilznu, s čimer je serijski zmagovalec zadnjih let končno prišel do prvih stopničk v sezoni. Dobro je nastopil tudi Jakov Fak, ki je z 22. napredoval… »

Fak še izboljšal svojo uvrstitev, trije Slovenci do točk

Zurnal24 09.12.2023
Johannes Thingnes Boe do prve zmage v sezoni, Fak napredoval na 16. mesto. Norvežan Johannes Thingnes Boe je zmagovalec biatlonske zasledovalne tekme za svetovni pokal v Hochfilznu, s čimer je serijski zmagovalec zadnjih let končno prišel do prvih… »

Johannes Bø ujel in prehitel starejšega brata, Fak pridobil šest mest

Delo 09.12.2023
Norvežan Johannes Thingnes Bø je zmagovalec biatlonske zasledovalne tekme v Hochfilznu. Dobro je nastopil tudi Jakov Fak, ki je zasedel 16. mesto. Norvežan Johannes Thingnes Bø je zmagovalec biatlonske zasledovalne tekme za svetovni pokal v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem