Povezane novice

PSG od pekla do raja, Šeško v polno, nasmejan tudi Oblak

SiolNET 13.12.2023
V ligi prvakov sta danes postala znana še zadnja udeleženca osmine finala najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. To sta postala PSG, ki je na zadnji tekmi remiziral z Borussio Dortmund (1:1), in Porto, ki je v neposrednem boju za napredovanje… »

Gol Šeška in podaja Kampla za zmago Leipziga; v osmino finala še PSG in Porto

RTV Slovenija 13.12.2023
Po razburljivih dvobojih se je v 1/8 finala Lige prvakov poleg Borussie uvrstil PSG, ki je v Dortmundu remiziral z 1:1. Milan bo po zmagi v Newcastlu z 1:2 nadaljeval v Evropski ligi. Leipzig je z 2:1 ugnal Young Boyse na tekmi, ki ni odločala o… »

Razpoloženi Šeško v polno, drama v skupini smrti v prid Parižanom

Delo 13.12.2023
Slovenski zvezdnik Benjamin Šeško je dosegel drugi gol v ligi prvakov. PSG se je skozi šivankino uho prebil v osmino finala. S 6. krogom se je končal skupinski del nogometne lige prvakov. Preostali mesti v osmini finala sta si na današnjih tekmah… »

Senzacija iz Köbenhavna

Dnevnik 13.12.2023
V nogometni ligi prvakov sta si napredovanje v osmino finala priigrala še Köbenhavn in Napoli. Za novo razočaranje navijačev je poskrbel Manchester United, ki je neslavno končal nastope v Evropi. Manchester United na Old Trafordu ni imel nobenih… »

Trener Radovan Gačič: Naredili smo preveč neumnosti

Dnevnik 13.12.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so v svoji drugi domači tekmi skupine B lige prvakov v dvorani Tivoli s francoskim Toursom izgubili z 1:3 (22, -23, -23, -18). V preteklosti ljubljanski odbojkarji niso veliko uspeha proti francoskemu prvaku Toursu, ki je vse tri… »

Tudi francoski prvak pretrd oreh za ACH Volley

SiolNET 13.12.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so v tretjem krogu lige prvakov gostili francoskega prvaka Tours VB, proti kateremu so jim napovedovali največ možnosti za zmago v skupini B, in pred dobrimi 3.500 gledalci vknjižili še tretji poraz. Potem ko so varovanci… »

ACH povedel, a nato doma klonil tudi pred Toursom

RTV Slovenija 13.12.2023
Tretji krog, tretji tekmec in tretji poraz ACH Volleyja v letošnji Ligi prvakov. Ljubljanski odbojkarji so proti Toursu sicer dobili uvodni niz, a nato so francoski prvaki nanizali tri in v bučni Hali Tivoli slavili s 3:1 (23, -23, -23, -18)… »

ACH Volley dobil prvi niz, izgubil tekmo

Delo 13.12.2023
Pred mladim občinstvom v dvorani Tivoli so odbojkarji ACH Volleyja izgubili tudi tretjo tekmo lige prvakov. S 3:1 je bil boljši francoski Tours. Odbojkarji ACH Volleyja so v ligi prvakov vpisali še tretji poraz. V Ljubljani jih je s 3:1 (-22, 23, 23… »

Po neslavnem rekordu Uniteda je na Old Traffordu odmevalo: Zanič ste!

Delo 13.12.2023
Manchester United je po porazu proti Bayernu ostal še brez evropske lige, Sevilla pa brez obrambe naslova v EL. United je v skupini prejel kar 15 golov. V nadaljevanju preberite: Malokdo v Manchestru je verjel trenerju Eriku ten Hagu, ko je pred tekmo… »

Ten Hag: Nismo si zaslužili poraza proti Bayernu

RTV Slovenija 13.12.2023
"Tudi če kot ekipa ne igrajo dobro, imajo nekaj izvrstnih posameznikov, ki lahko odločijo tekmo. To se je žal tudi zgodilo," je po izpadu iz evropskih tekmovanj o Bayernu povedal trener Manchester Uniteda Erik ten Hag. Upali so na preboj v izločilne… »

Po veliki zmagi zastonj pivo za vse

Delo 13.12.2023
København se je po 13 letih prebil v osmino finala lige prvakov, danski klub je po zmagi proti Galatasarayu vsem navijačem ponudil brezplačno pivo. Nihče ni pričakoval, da se bodo nogometaši Københavna prebili iz skupine z Bayernom, Manchester… »

Čudež evropskega "palčka", ki močno odmeva

SiolNET 13.12.2023
Medtem ko Köbenhavn danes slavi veliko uvrstitev v osmino finala lige prvakov, je stanje povsem drugačno v Manchestru, kjer je zasedba Erika ten Haga neslavno končala svojo evropsko sezono in poskrbela za novo slabo voljo med svojimi navijači, ki… »

Na obzorju dramatičen večer v Angliji in Nemčiji, toda ne za Slovence

Delo 13.12.2023
Tudi sreda prinaša več spektaklov v nogometni ligi prvakov, najodmevnejšem športnem tekmovanju na stari celini. Tudi sreda prinaša več spektaklov v nogometni ligi prvakov, najodmevnejšem športnem tekmovanju na stari celini. Potem ko je bilo… »

Razprodani Tivoli pričakuje nov odbojkarski spektakel

Delo 13.12.2023
Francozi nikakor niso naivna ekipa, to so dokazali s presenetljivo gostujočo zmago proti Asseco Resovii Rzezowu. Ljubitelji odbojke bodo danes spet prišli na svoj račun. Odbojkarji ACH Volleyja bodo v polnem Tivoliju odigrali tretjo tekmo lige prvakov… »

Novice dneva »

Uvodnik / Spet

Mladina pred eno uro

Krivi za vse

Mladina pred eno uro

»Evropo lahko reši samo levica«

Mladina pred eno uro

Minister SD enako kot minister SDS

Mladina pred eno uro
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem