Povezane novice

Los Angeles do zmage v Seattlu po devetih serijah kazenskih strelov

RTV Slovenija 17.12.2023
Hokejisti Los Angelesa so v gosteh po kazenskih strelih premagali Seattle z 2:3 in prekinili niz treh porazov. Odločilni gol je dosegel švedski napadalec Carl Grundström v deveti seriji. V rednem delu je bil med strelci Anže Kopitar. Kopitar je zadel… »

Kopitar dosegel zadetek za vodstvo 2:1

Dnevnik 17.12.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL dosegli zmago po kazenskih strelih s 3:2 proti Seattle Kraken. Kapetan kraljev Anže Kopitar je za gostujočo zasedbo dosegel zadetek v 38. minuti tekme v Climate Pledge Areni za vodstvo 2:1… »

Kopitar skorajda od junaka do tragične figure tekme

Zurnal24 17.12.2023
Kraljem zmaga po kazenskih strelih v Seattlu, Kopitar z zadetkom, a tudi zgrešenim kazenskim strelom. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL dosegli zmago po kazenskih strelih s 3:2 proti Seattle Kraken. Kapetan kraljev Anže Kopitar… »

Novi gol Kopitarja in zmaga Kraljev

Delo 17.12.2023
Hokejisti moštva Los Angeles Kings so s slovenskim kapetanom na čelu po kazenskih strelih strli odpor igralcev kluba Seattle Kraken. Hokejisti kluba Los Angeles Kings so bili uspešni v NHL. Po hudem boju so na tujem po kazenskih strelih s 3:2 (1:1… »

Kopitar zadel v drugi tretjini, zmagovalca odločili šele kazenski streli

SiolNET 17.12.2023
Za hokejisti Los Angeles Kings so bili trije zaporedni porazi, negativno serijo so poskušali končati na gostovanju pri ekipi Seattle Kraken. Po rednem delu tekme in po podaljšku je bilo na semaforju 2:2, o zmagovalcu so tako odločali kazenski streli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem