Povezane novice

Zadnjeuvrščeni Celovčani napolnili mrežo razglašenih železarjev

RTV Slovenija 21.12.2023
Številne težave zunaj ledenih ploskev so pustile posledice pri hokejistih SIJ-a Acronija Jesenic. Zadnjeuvrščeni KAC Future Team je v 25. krogu Alpske lige ugnal železarje s 5:2. Šesto mesto, ki vodi neposredno v končnico, je vse bolj vprašljivo… »

Jeseničani izgubili pri zadnjih, Celjani prekratki pri Gardeni

SiolNET 21.12.2023
Hokejisti HDD Sij Acroni Jesenice so po visokem torkovem porazu z Gardeno (1:6) gostovali pri zadnjeuvrščenem klubu, drugi ekipi Celovca in izgubili z 2:5. To je bila šele četrta zmaga koroške zasedbe v tej sezoni. Celjani tudi gostujejo, in sicer… »

Večer po visoki zmagi poraz za Kopitarja na domačem ledu

SiolNET 21.12.2023
Anže Kopitar in njegovi Los Angeles Kings so se iz bližnjega San Joseja vrnili domov in že večer po visoki zmagi s 4:1 znova stopili na led. V domači dvorani so gostili hokejiste ekipe Seattle Kraken in izgubili z 1:2. To je bila sedma ničla kraljev… »

Tudi Kopitar ni uspel premagati razpoloženega vratarja Seattla

Delo 21.12.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so vknjižili sedmi poraz, na domačem ledu so izgubili proti Seattle Kraken z 2:1. Kopitar streljal dvakrat, a ostal praznih rok. Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi doživela poraz na domačem ledu… »

Kralji še naprej nadaljujejo nenavadno tradicijo in doma osvajajo malo točk

RTV Slovenija 21.12.2023
Hokejisti Los Angelesa so na domači tekmi Lige NHL izgubili proti Seattlu z 2:1. Junak zmage je bil Joey Daccord, ki je ustavil kar 42 strelov, med drugim tudi oba poskusa kapetana Anžeta Kopitarja. V Los Angelesu so tokrat padli zgolj trije zadetki. Po… »

Daccord paral živce Kopitarju, na koncu postavil celo rekord franšize

Zurnal24 21.12.2023
Kopitarjevi kralji z domačo ničlo ob fantastični predstavi gostujočega vratarja. Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi doživela poraz na domačem ledu. Boljši od kraljev so bili tekmeci iz pacifiške skupine Seattle Kraken z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem