Povezane novice

Slovenci so se pošteno namučili za prvo zmago, a led je prebit #video

SiolNET 11.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je 16. evropsko prvenstvo, ki bo do 28. januarja potekalo v Nemčiji, odprla z zmago. A se je morala proti trdoživim debitantom na prvenstvih stare celine s Ferskih otokov močno potruditi. Na trdi tekmi v Berlinu… »

Vlah, Zarabec in Ferlin preprečili glavobol; Utrujeni Zorman: Moramo boljše

Delo 11.01.2024
Slovenci so evropsko prvenstvo odprli s težko prigarano zmago proti Ferskim otokom. Od minus dva do plus šest v drugem polčasu. Opozorilo pred Poljsko. V nadaljevanju preberite: Težave so pričakovali slovenski rokometaši na prvi tekmi 16. evropskega… »

Ferski otoki na uvodni tekmi pošteno namučili favorizirano Slovenijo

RTV Slovenija 11.01.2024
Slovenski rokometaši so s pričakovano zmago odprli evropsko prvenstvo. V Berlinu so premagali Ferske otoke, ki so ob debiju na velikih tekmovanjih nudili zelo dober odpor favorizirani vrsti Uroša Zormana (32:29). Prvi polčas je bil izenačen, v drugem… »

Eksotični Ferci pošteno prestrašili Slovence, tako se je končalo

Zurnal24 11.01.2024
Evropsko prvenstvo v rokometu: uspešen začetek Slovenije, ki pa je dolgo trla odpor Ferskih otokov. Slovenska moška rokometna reprezentanca je uspešno začela nastope na evropskem prvenstvu v Nemčiji. V prvem krogu skupine D je v Berlinu z 32:29… »

Slovensko mučenje s Ferskimi otoki s srečnim koncem

Dnevnik 11.01.2024
Moška rokometna reprezentanca Slovenije je z zmago začela nastop na EP v Nemčiji. V prvem krogu skupine D v Berlinu je z velikimi težavami premagala Ferske otoke z 32:29 (13:13), naslednja tekma pa jo čaka v soboto ob 18. uri, ko se bo pomerila s… »

Slovenci na krilih Vlaha in Zarabca do zmage proti Ferskim otokom

Delo 11.01.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je evropsko prvenstvo začela z zmago proti Ferskim otokom z 32:29. Odličen je bil Miha Zarabec, Vlah dosegel osem golov. Slovenski rokometaši so potrebovali 45 minut, da so zlomili odpor Ferskih otokov, na koncu pa so… »

Jasno opozorilo iz slovenskega tabora #video

SiolNET 11.01.2024
Slovenske rokometaše danes ob 18. uri čaka prva preizkušnja na letošnjem evropskem prvenstvu. Zasedba Uroša Zormana se bo za uvod v skupini D pomerila s Ferskimi otoki. "Širša javnost morda Ferce jemlje kot rokometne eksote, a gre za resno ekipo… »

Sporočilo rokometne himne že začutili Nemci, naj ga čim večkrat še Slovenci

RTV Slovenija 11.01.2024
"Smo na zavidljivi ravni," zagotavlja selektor Uroš Zorman pred začetkom EP-ja. Prvi tekmec verjetno še ne bo razkril dometa Slovenije. Ferski otoki so idealni za ogrevanje, čeprav Zorman opozarja: "So izredno kakovostni, hitri, z agresivno obrambo."… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem