Povezane novice

Lazio po rdečem kartonu in 11-m poglobil krizo v napadu sterilnega Bayerna

RTV Slovenija 14.02.2024
Nogometaši PSG-ja so na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov z 2:0 premagali Real Sociedad, potem ko so oba zadetka dosegli v drugem polčasu. Lazio je v Rimu z 1:0 presenetil Bayern, 20 minut pred koncem je bil edini strelec Ciro Immobile z… »

Lazio zadal Bayernu novo bolečo zaušnico

Dnevnik 14.02.2024
Rimski Lazio je proti Bayernu na prvi tekmi osmini finala lige prvakov pripravil veliko presenečenje, saj ga je pred domačimi navijači ugnal z 1:0. V vlogi gostitelja se je izkazal tudi PSG, ki je porazil Real Sociedad z 2:0. Po prvih polčasih je… »

Mbappe znova junak v mestu luči, nov poraz bledega Bayerna

Delo 14.02.2024
Na sredinih tekmah v ligi prvakov je Lazio v Rimu z 1:0 premagal Bayern, PSG pa z 2:0 na svojem štadionu odpravil baskovski Real Sociedad. Nogometaši Paris Saint-Germaina so upravičili vlogo favorita in na svojem štadionu z 2:0 premagali baskovski… »

Benjaminu Šešku je VAR ukradel gol, upanja (še) ne

Delo 14.02.2024
Mladi Slovenec je bil največji osmoljenec prve tekme osmine finala nogometne lige prvakov med Leipzigom in Realom. V nadaljevanju preberite: Mojstrovina Brahima Diaza je odločila prvi dvoboj osmine finala lige prvakov med Leipzigom in Realom. Kraljevi… »

Noro, kaj si o Šeškovem zadetku mislijo zvezdnik Reala, sloviti sodnik ...

Zurnal24 14.02.2024
Šeškov razveljavljen zadetek na tekmi z Real Madridom močno buri duhove. Nogometaši Red Bull Leipziga s slovenskima igralcema Benjaminom Šeškom in Kevinom Kamplom so na prvi tekmi osmine finala lige prvakov doma proti Realu Madridu izgubili z 0:1… »

Nekdanji sodnik, Španec, je bil jasen: Razveljaviti Šeškov gol je bila norost!

Delo 14.02.2024
Prva tekma osmine finala med Lepzigom in Realom je bila razburljiva. Slovenski as Benjamin Šeško je dosegel gol, ki je bil po mnenju Mateua Lahoza veljaven. Prvi dvoboj osmine finala lige prvakov med Leipzigom in madridskim Realom je že v 2. minuti… »

Šeško: Moramo verjeti, da si bomo v Madridu priigrali priložnosti

RTV Slovenija 14.02.2024
Čeprav je Leipzig pred svojimi gledalci izgubil prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti madridskemu Realu (0:1), še vedno verjame v napredovanje. Vzrok je zelo spodbudna predstava na uvodni tekmi. Večina statističnih podatkov (podaje, posest žoge… »

Ranjeni Bayern se želi oddolžiti navijačem

Dnevnik 14.02.2024
Na današnjih prvih tekmah osmine finala lige prvakov Bayern gostuje v Rimu pri Laziu, PSG pa odhaja v San Sebastian k Realu Sociedadu. Osmina finala nogometne lige prvakov danes prinaša para, v katerih sta Bayern iz Münchna in PSG izrazita favorita… »

#video Šeško zapravljal priložnosti, kar je Real Madrid kaznoval

Dnevnik 14.02.2024
Leipzig Benjamina Šeška in Kevina Kampla je kljub pogumni igri moral priznati premoč z 0:1 na prvi tekmi osmine finala lige prvakov. Na drugi tekmi v torkovem večeru je Manchester City s 3:1 ugnal Köbenhavn. Prvi tekmi osmine finala nogometne lige… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl

Necenzurirano pred 6 uramiše 5 povezanih

Našli komentatorja, ki je prestrašil celo Slovenijo

Zurnal24 pred 7 uramiše 4 povezane

V hiši dva mrtva in hudo poškodovana ženska

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem