Povezane novice

V navijaških izgredih poškodovanih šest članov Mure

RTV Slovenija 18.02.2024
Maribor je na derbiju 21. kroga Prve lige proti Muri vodil z 2:0, ko so za prekinitev z izgredi poskrbeli navijači. Ti so z eksplozivnim telesom poškodovali šest članov Mure, ki imajo vsi poškodbe sluha. Policija je nekaj kršilcev že izsledila… »

»Treba je potegniti ločnico med navijaštvom in huliganstvom«

Mladina 18.02.2024
Ob uporabi nevarnih eksplozivnih sredstev navijaške skupine je prišlo do poškodb šestih članov domačega nogometnega kluba Mura. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je v odzivu na dogodek v Murski Soboti, kjer je eksplozivno telo poškodovalo šest… »

Policija že izsledila in identificirala nekaj krivcev za incident v Fazaneriji

Zurnal24 18.02.2024
Policija vztraja, da so bili varnostni ukrepi na tekmi Mura - Maribor v skladu s sprejetim načrtom. Navijaški incident z metanjem pirotehničnih sredstev, v katerem je bilo poškodovanih šest članov nogometnega prvoligaša Mure, je poskrbel za odpoved… »

Pri Muri in Mariboru pretreseni: "Šlo je daleč čez mejo"

RTV Slovenija 18.02.2024
"Res ne vem, kako se te stvari pri vseh pregledih spravijo na stadion. To, da se pa igralce ob tem poškoduje, je pa res žalostno in to pusti črni madež na nogometu," je po incidentu, ki je prekinil derbi na Fazaneriji, povedal predsednik Mure Kuzmič… »

Navijači poškodovali šest članov nogometnega prvoligaša Mure

Delo 18.02.2024
Igro so prekinili zaradi metanja pirotehničnih sredstev iz sektorja mariborskih navijačev na in ob igrišče. Nogometaši Mure in Maribora so se v okviru 21. kroga Prve lige Telemach merili v Fazaneriji v Murski Soboti. Toda tekme, na kateri je Maribor… »

Izgredi na tekmi med Muro in Mariborom: poškodovanih šest članov Mure

Dnevnik 18.02.2024
Nogometaši Mure in Maribora so se v okviru 21. kroga Prve lige Telemach merili v Fazaneriji v Murski Soboti. Toda tekme, na kateri je Maribor vodil z 2:0, niso izpeljali do konca. V 58. minuti so obračun prekinili zaradi metanja pirotehničnih sredstev… »

Tako so se pri NK Maribor odzvali na incident v Murski Soboti

Zurnal24 18.02.2024
V NK Maribor obžalujejo in obsojajo incident v Murski Soboti. Slovenski nogometni prvoligaš Maribor je v uradnem odzivu na incident na prvenstveni tekmi v Murski Soboti proti Muri zapisal, da dogodek obžalujejo in obsojajo. Kot je znano, je iz sektorja… »

Kaos na Fazaneriji: V eksploziji poškodovanih šest murašev, tudi kondicijski trener

Necenzurirano 18.02.2024
Zaradi navijaških izgredov je bila danes predčasno prekinjena prvoligaška tekma med Muro in Mariborom v Murski Soboti. Po vodstvu Maribora z 2 proti 0 je v 56. minuti sledil popoln kolaps discipline. Odjeknila je eksplozija. Nogometni praznik na… »

HUDI NAVIJAŠKI IZGREDI, PIROTEHNIKA LETELA POVSOD: "Začasna izguba sluha, močni glavoboli, opekline po nogah"

Regional 18.02.2024
Nogometaši Mure in Maribora so se v okviru 21. kroga Prve lige Telemach merili v Fazaneriji v Murski Soboti. Toda tekme, na kateri je Maribor vodil z 2:0, niso izpeljali do konca. V 58. minuti so obračun prekinili zaradi metanja pirotehničnih sredstev… »

Grozljivka v Fazaneriji, navijači Maribora poškodovali več igralcev Mure

Zurnal24 18.02.2024
Nogometaši Brava Kostela in Celja so se v 21. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 0:0, tekma med Muro in Mariborom pa je bila prekinjena in odpovedana zaradi navijaških izgredov. V 21. krogu Prve lige Telemach sta se v Fazaneriji v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem