Povezane novice

#fotogalerija #video Glasno navijanje v Nemčiji in po Sloveniji se je obrestovalo! Slovenija gre naprej!

Dnevnik pred 6 dnevi
Sredi dneva je na kölnskem prireditvenem prostoru Tanzbrunnen v Nemčiji nogometne navijače najprej na noge dvignila glasbena skupina Siddharta. Ljubitelji nogometa pa so bili glasni tudi zvečer, v času tekme, od začetka do konca, tako v Nemčiji kot… »

#foto Slovenija: Anglija - Kako so igrali iz minute v minuto

Dnevnik pred 6 dnevi
Slovenija se je po neodločenem rezultatu proti Angliji (0:0) uvrstila v izločilne boje evropskega prvenstva. Prvič v zgodovini! Slovenska vrsta je proti Angliji na zadnji tekmi skupinskega dela lovila vsaj točko za zanesljivo pot v osmino finala. Do… »

Slovenija gre naprej! Z borbeno igro do remija in tretjega mesta, ki je boljše kot drugo

Necenzurirano pred 6 dnevi
S pametno obrambno igro je slovenska nogometna reprezentanca pod vodstvom Matjaža Keka dosegla največji uspeh v zgodovini. Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj. Potem ko je v zadnjem… »

Nogometno darilo na praznični dan: Slovenija v osmini finala!

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Slovenski nogometaši so tudi na tretji tekmi evropskega prvenstva remizirali, a točka v Kölnu proti Angliji (0:0) je velika kot Triglav, saj je varovance Matjaža Keka popeljala v osmino finala! Slovenija je na koncu v skupini C osvojila tretje mesto… »

Srbija se z enim strelom v okvir vrat poslavlja od EP-ja

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Danska - Srbija 0:0, v osmino finala gre iz skupine C poleg Slovenije in Anglije še Danska, Srbija pa končuje EP 2024. Danci so bili v Münchnu precej boljši, Srbi so edini strel v okvir vrat sprožili v sodnikovem dodatku. Neverjetno, od reprezentanc… »

Glasna navijaška karavana bo še odmevala po Nemčiji

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Slovenski navijači v Kölnu, doma in na dopustu so še z enim izjemnim navijanjem pospremili nogometaše do zgodovinskega uspeha – Slovenija je prvič v osmini finala velikega tekmovanja. Navijači so se najprej zbrali v središču Kölna na koncertu… »

ZGODOVINSKO! Slovenija je v izločilnih bojih!

Zurnal24 pred 5 dnevi
Slovenija je z remijem proti nogometni velesili Angliji (0:0) dosegla zgodovinski preboj v izločilne boje evropskega prvenstva. Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj. Potem ko je v zadnjem… »

Francozi znova neprepričljivi, po remiju so v skupini D samo drugi

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Nogometaši Francije in Poljske so se v Dortmundu v zadnjem krogu skupine D razšli brez zmagovalca (1:1). Galski petelini skupino D tako končujejo na drugem mestu, na treh tekmah so celo ostali brez zadetka iz igre. Pri zmagi nad Avstrijo (1:0) jim je… »

Danski in srbski nogometaši brez golov v Münchnu

Dnevnik pred 5 dnevi
Danski in srbski nogometaši so se v zadnjem krogu skupinskega dela evropskega prvenstva v Nemčiji danes v Münchnu razšli z nedoločenim izidom 0:0. Dansko-srbski obračun v bavarski prestolnici se je končal brez golov, tako kot slovensko-angleški… »

Slovenski nogometaši po 0:0 z Anglijo v osmini finala EP

Gorenjski glas pred 5 dnevi
Köln – Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj. Potem ko je v zadnjem krogu skupinskega dela v Kölnu igrala 0:0 z Anglijo, se je prebila v osmino finala evropskega prvenstva v Nemčiji. *… »

Angleški zadetek razveljavljen, Slovenci odlično ukrotili tri leve

Zurnal24 pred 5 dnevi
Sloveniji po prvem polčasu proti nogometni velesili Angliji odlično kaže v lovu na zgodovinski preboj v izločilne boje. Slovenska nogometna reprezentanca danes ob 21. uri v Kölnu igra zadnjo tekmo v skupini C evropskega prvenstva v Nemčiji. Izbranci… »

Siddharta po rajanju v Kölnu: "Vsi smo istega mnenja, izid bo 2:0 za Slovenijo"

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Za glasno ogrevanje pred nogometno tekmo med Slovenijo in Anglijo je v središču Kölna poskrbela skupina Siddharta. "Srce se čuti z vseh strani," so dejali člani, obenem pa soglasno napovedali izid – optimističnih 2:0 za Slovenijo. Za slovenske… »

Slovenski navijači v Kölnu: Koncert Siddarthe odmeval do hotela Angležev

Dnevnik pred 5 dnevi
Več kot 12.000 slovenskih navijačev se bo zbralo v Kölnu na tekmi med Anglijo in Slovenijo. Vrhunec dogajanja pred tekmo je bil enourni koncert Siddarthe. Potem ko so slovenski navijači zavzeli Stuttgart (12.000 na stadionu) in München (20.000 na… »

Siddharta razgrela navijače, dviga Slovenija zastave!

Zurnal24 pred 5 dnevi
Slovenski navijači so imeli v navijaški coni Tanzbrunnen odlično ogrevanje pred tekmo z Anglijo. V navijaški coni Tanzbrunnen, na vzhodni strani Rena, je slovenske navijače, ki so množično prišli v Köln na tekmo Anglija - Slovenija, ogrela… »

Tako je s slovenskimi vstopnicami za osmino finala

Zurnal24 pred 5 dnevi
Kako do vstopnic, če se Slovenija uvrsti v izločilne boje? Po tekmi Anglija - Slovenija bo precej bolj jasno, ali si bodo izbranci Matjaža Keka zagotovili nastop v osmini finala Eura 2024. Že točka bi bila zanesljivo dovolj za velik uspeh, tudi ob… »

"Nova" Slovencem pokazal pot, kako postati kölnski junak

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Köln bo danes (tudi) slovenski, saj se je pred tekmo proti Angliji na EP-ju v nogometu v mesto tako kot v Stuttgart in München pred dnevi zgrnilo več tisoč navijačev. Imata pa dva Slovenca tu že dolgo poseben status – Milivoje Novaković in Mišo… »

Slovenski navijači zavzeli Köln, evforija se stopnjuje

Zurnal24 pred 5 dnevi
V nemškem Kölnu se stopnjuje navijaška mrzlica pred nocojšnjo odločilno tekmo skupinskega dela med Anglijo in Slovenijo. Po Stuttgartu in Münchnu je navijaška vročica, hkrati pa tudi vremenska, zajela tudi Köln, ki bo ob 21. uri na slovenski dan… »

Angleški zvezdnik: "Ogledal sem si tekmi Slovenije in moram reči ..."

Zurnal24 pred 5 dnevi
V angleškem taboru se zelo dobro zavedajo kvalitet slovenske izbrane vrste pred drevišnjim obračunom skupine C v Kölnu. Slovensko nogometno reprezentanco le še nekaj ur loči do začetka zgodovinske tekme. Na evropskem prvenstvu v Nemčiji bo ob 21… »

Po dobri novici hladen tuš za Anglijo pred tekmo s Slovenijo

Zurnal24 pred 5 dnevi
Selektor angleške reprezentance je izključil možnost, da bi na obračunu s Slovenijo zaigral že dlje časa odsotni zvezdnik Manchester Uniteda Luke Shaw. Slovensko nogometno reprezentanco danes ob 21. uri v Kölnu čaka odločilna tekma skupinskega… »

PRILOŽNOST ZA ZGODOVINSKI PREBOJ: Slovenske nogometaše danes čaka obračun z Anglijo

Regional pred 5 dnevi
Slovensko nogometno reprezentanco le še nekaj ur loči do začetka zgodovinske tekme. Na evropskem prvenstvu v Nemčiji bo ob 21. uri v Kölnu na obračunu z Anglijo lovila preboj v svoje prve izločilne boje na velikih tekmovanjih. To bi izbrancem… »

Zgodovinska tekma 2.0

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca je pred tekmo generacije. V Kölnu bo ob 21:00 igrala proti Angliji in upala na ugoden izid, ki bi ji prinesel zgodovinsko napredovanje v osmino finala. V tokratni epizodi voditelj Luka Petrič ter radijski reporterji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem