Rižota brez filtra
SiolNET 10.04.2023
Pozabite na Chef's table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno kuhinjo, čas je za demokratizacijo kuhanja, več zabave in manj vzvišenih pristopov. Štirje mladi, a z zvezdniškim prahom že začinjeni kuharji, so vsak na svoj izvirni kuharski način predstavili štiri recepte, vsakega z enim iz linije piva Union Premium.
Foto: Pivovarna Laško Union Sestavine: 200 g riža Arborio oljčno olje 2 šalotki 20 g masla 60 g parmezana 1 steklenica nefiltriranega svetlega piva Union Premium sol 1 gomoljna zelena 30 g sladkorja 30 g pinjole 1 pladenj mikrozelenja (če ni mikro, bo tudi makro v redu) Bruno Šulman Študent psihologije, tekač na 400 metrov in strastni ljubiteljski kuhar se je leta 2021 odlično odrezal tudi na progi Masterchefa. Postal je zmagovalec! Bruno ne lovi samo stotink