Poširane hruške po receptu chefa Bruna Šulmana

SiolNET 24.04.2023

Pozabite na Chef's table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno kuhinjo, čas je za demokratizacijo kuhanja, za več zabave in manj vzvišenih pristopov. Štirje mladi, a z zvezdniškim prahom že začinjeni kuharji so vsak na svoj izvirni kuharski način predstavili štiri recepte, vsakega z enim iz linije piva Union Premium.

Foto: Pivovarna Laško Union Nov teden in čas za nov recept kuharskega chefa Bruna Šulmana. Tokrat se je lotil sladice in pripravil poširane hruške. POŠIRANE HRUŠKE SESTAVINE ZA POŠIRANJE HRUŠK: 2 hruški abata 40 g gozdnega medu 1 steklenica Union Premium Hoppy Lagerja 0,0 cimetova palčka janeževa zvezda koriander v zrnju SESTAVINE ZA MANDLJEV DROBLJENEC: 50 g grobo in neenakomerno mletih mandljev 100 g sladkorja 100 g gladke moke 100 g masla 300 g smetane strok

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem