Nedeljsko kosilo: Fina španska jed iz ponve

Dnevnik 28.07.2023  |  Zoran Triglav Zoran Triglav

Starodavna preprosta, a okusna jed, ki še danes navdušuje vse generacije.

Lahko ji rečemo tudi španska omleta, vendar enostavni in okusni španski jedi v izvirniku pravijo tortilja, kar po špansko pomeni majhna torta. Gre za tradicionalno jed, eno najbolj značilnih za špansko kuhinjo. Hkrati pa za jed, ki jo na svoj edinstven način pripravljajo tudi znani kuharji v vrhunskih restavracijah. Pravzaprav si noben resen španski kuhar ne more privoščiti, da ne bi znal vrhunsko in s svojim značilnim pečatom pripraviti te preproste kmečke jedi.

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem