Piščanec v bogati česnovi omaki s pirejem in brokolijem

Dnevnik 07.12.2023  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Zaradi marinade sočen pečen piščančji file, obdan z božansko omako polno česna, masla in belega vina, dela družbo kremnemu pireju in popečenemu brokoliju.

To je jesen na krožniku! Piščanca v omaki lahko postrežete tudi le s kosom kruha (za pomazat vso to krasno omako), rižem, njoki, testeninami … Pisano, zdravo in resnično božansko! S tem receptom se lahko poslovite od suhega, čisto nič okusnega pečenega piščanca. Da piščanec med peko ostane lepo sočen in res neubranljiv, poskrbi solna marinada. Piščanca vsaj 15 minut namakamo v soljeni vodi in to je čisto vsa umetnost! Piščancu družbo dela božanska česnova omaka. V

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem