Šport, zadnje novice

Znana zadnja udeleženca končnice ter možni nasprotniki Dallasa v drugem krogu

Zurnal24 pred 3 dnevi
New Orleans in Miami po dodatnih tekmah še zadnji ekipi v končnici NBA. Zmagovalec para Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans se bo v drugem krogu končnice križal z zmagovalcem para Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks. Ekipa New Orleans… »

New Orleans in Miami zmagovalca dodatnih kvalifikacij

Delo pred 3 dnevi
Za preboj v končnico lige NBA sta zmagovalca izločila Sacramento in Chicago. Luka Dončić in Dallas jutri v zvečer v Los Angelesu. Prve tekme že danes zvečer. New Orleans in Chicago sta si v dodatni tekmi zagotovila nastop v končnici lige NBA. Prvi… »

Domžale ušle ekipam z dna lestvice, Koper ostal peti

Zurnal24 pred 6 dnevi
Nogometaši Domžal so v zaostali tekmi 25. kroga Prve lige Telemach premagali Koper z 1:0 (0:0). Domžalčani in Koprčani so odigrali tekmo, ki bi morala biti na vrsti že marca, a sta jo takrat preprečila slabo vreme in preveč namočen teren. Tokrat… »

Drozg kljub novi zmagi ni bil zadovoljen z igro

Delo pred 5 dnevi
Slovenski hokejisti so v pripravah za bližnje svetovno prvenstvo drugega kakovostnega razreda v gosteh strli tudi odpor Poljakov. Slovenska hokejska reprezentanca je nanizala še tretjo zaporedno zmago v pripravah za svetovno prvenstvo drugega… »

Tičar in Ograjenšek zagotovila risom zmago na Poljskem

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Slovenska hokejska reprezentanca je na tretji pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom divizije I (skupina B) dosegla še tretjo zmago. V Bytomu je premagala Poljsko z 2:0. Z istim tekmecem se bo na tem prizorišču pomerila še v petek. Slovenci so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem