Šport, zadnje novice

Slovenske rokometašice gredo prvič na olimpijske igre

Delo pred 5 dnevi
Naše rokometašice so na odločilni tekmi v Ulmu zanesljivo premagale Črno goro in se kot prva slovenska ženska reprezentanca uvrstila na olimpijske igre. Sijajna zgodba v Ulmu! Slovenske rokometašice so na odločilni tekmi turnirja v Ulmu zanesljivo… »

Slovenke za zgodovino, Pariz, Prihajamo! Ana Gros: Nekdo naj se zamisli

Delo pred 5 dnevi
Kapetanka Ana Gros in druge junakinje Dragana Adžića bodo prva ženska reprezentanca Slovenije na olimpijskih igrah. Amra Pandžić: Ne gremo zgolj sodelovat. V nadaljevanju preberite: Kar 768 stopnic vodi do vrha katedrale v Ulmu, cerkve z najvišjim… »

Tim Gajser tudi na četrti dirki sezone na zmagovalnem odru

Dnevnik pred 5 dnevi
Španec Jorge Prado tudi po veliki nagradi Trentina ne pozna poraza v letošnji sezoni svetovnega prvenstva razreda MXGP v motokrosu. Na četrti tekmi svetovnega prvenstva v motokrosu, na dirkališču Petramorata v Trentinu, se ni zgodilo nič novega… »

Leverkusen s hat-trickom Wirtza brez poraza do prvega naslova prvaka

RTV Slovenija pred 5 dnevi
"Loserkusen" in "Neverkusen" sta preteklost. Nogometaši Bayerja iz Leverkusna so v 29. krogu Bundeslige odpravili Werder iz Bremna s 5:0. Že pet krogov pred koncem so potrdili prvi naslov nemškega prvaka. V celotni sezoni so varovanci Xabija Alonsa… »

Bayer s prvim naslovom končal Bayernovo enajstletno vladavino

Delo pred 5 dnevi
S prepričljivo zmago s 5:0 in pet tekem pred koncem je Bayer iz Leverkusna potrdil svoj prvi naslov nemškega nogometnega prvaka. Nemška nogometna liga je pet krogov pred koncem dokončno odločena. Potem ko si je Bayer Leverkusen že nekaj časa… »

Slovenske rokometašice gredo na olimpijske igre!

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je v zadnjem krogu kvalifikacij za olimpijske igre v Ulmu premagala Črno goro (30:26) in se uvrstila na olimpijske igre! Slovenski ženski rokometni reprezentanci je vendarle uspelo, zaigrala bo na olimpijskem… »

Gajser pred številnimi navijači prvič v sezoni prehitel Prada, na koncu skupno tretji

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Tim Gajser je zasedel tretje mesto na dirki SP-ja v razredu MXGP v Pietramurati, potem ko je bil drugi v prvi in četrti v drugi vožnji. Zmagal je Španec Jorge Prado, ki je dobil še četrto letošnjo dirko. Novinec v tem razredu Jan Pancar je bil 13. V… »

"Mislim, da smo se borile kot levinje!"

RTV Slovenija pred 5 dnevi
"Do 58. minute se nismo veselile, zdaj pa se lahko, kot se hočemo. Skupaj gremo v Pariz in to je najbolj pomembno," je po uvrstitvi na olimpijske igre dejala ena izmed junakinj zmage nad Črno goro, Tjaša Stanko. Slovenke so svojo nalogo na zadnji tekmi… »

Cicipas v Monte Carlu izenačil Borga, Musterja in Nastaseja

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Grški tenisač Stefanos Cicipas je zmagovalec letošnjega mastersa v Monte Carlu. V finalu je v dveh nizih s 6:1 in 6:4 ugnal Norvežana Casperja Ruuda, ki je v polfinalu izločil Novaka Đokovića. Cicipas je svoj najboljši tenis znova prikazal v Monte… »

Slovenkam uspel zgodovinski uspeh

Zurnal24 pred 5 dnevi
Slovenske rokometašice so se z zmago proti Črnogorkam s 30:26 (14:11) uvrstile na olimpijske igre. Slovensko žensko rokometno reprezentanco je pred nedeljskim obračunom le še en korak ločil od prve uvrstitve na olimpijske igre. Vstopnico za Pariz so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem